search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης» (Video)

08.03.2021 09:38
Σπύρος Μπιμπίλας: «Γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης» (Video) - Media

 

Στη νοοτροπία που επικρατεί τα τελευταία χρόνια αναφορικά με τον τρόπο που κάποιος μπορεί να εργαστεί ως ηθοποιός χωρίς να το έχει σπουδάσει αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή μια σχετική δήλωση από πρώην παίκτη του GNTM.

Ο λόγος για τον Σήφη Φαραντάκη ο οποίος δήλωσε ότι θα δοκίμαζε να παίξει στο θέατρο ή την τηλεόραση αν του γινόταν κάποια πρόταση, καθώς παρά το γεγονός ότι οι σπουδές προσφέρουν γνώσεις, είναι πιθανό να αρκεί και το ταλέντο που μπορεί να έχει κάποιος.

«Δεν ξέρω αν θα έκανα τηλεόραση. Μ’ αρέσει γενικά η ηθοποιία. Αν ήταν κάτι το οποίο θα μου ταίριαζε σαν ρόλος, θα ήθελα να το κάνω. Αν έχεις κάτι έμφυτο, δεν χρειάζεται να βγάλεις κάποια σχολή. Έχουμε δει πολλούς που έχουν μάθει από μόνοι τους και βγάζουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από κάποιον που έχει σπουδάσει.

Σίγουρα οι σπουδές σου δίνουν παραπάνω πληροφορίες, αλλά μπορείς γι’ αρχή να ξεκινήσεις πολύ ερασιτεχνικά και να το εξελίξεις. Δεν ξέρω αν έχω το ταλέντο, θα το πει κάποιος άλλος αυτό, αλλά εμένα μου αρέσει. Αν μου γίνει κάποια ωραία πρόταση, θα τη δεχτώ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

Αντιδρώντας στη δήλωση αυτή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε ότι αυτή η νοοτροπία θα πρέπει να σταματήσει, καθώς δε μπορεί να γίνεται ο καθένας ηθοποιός αν δεν έχει περάσει πρώτα από κάποια δραματική σχολή.

«Πριν από λίγο άκουσα ένα νεαρό παιδί να λέει ότι αν μου πουν να γίνω ηθοποιός, θα γίνω. Θέλω να διευκρινίσω ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, κανένα νεαρό παιδί να μη λέει με τέτοια ευκολία ότι αν μου γίνει πρόταση, θα γίνω ηθοποιός.

Γι’ αυτό γίναμε 10.000 ηθοποιοί από το άρπα κόλλα της τηλεόρασης. Γι’ αυτό καλά θα κάνουν τα νεαρά παιδιά να σκεφτούν και να πάνε στις δραματικές σχολές και όχι επειδή έχουν ένα βήμα μέσα από τα ριάλιτι μετά να πάνε στα θέατρα και στα σίριαλ.

Το παιδί το είχα δει στο GNTM και είναι μια χαρά, ας πάει να σπουδάσει, όπως πρέπει να σπουδάζουμε όλα τα επαγγέλματα και μετά να θέλει να γίνει ηθοποιός» τόνισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49