search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:04
MENU CLOSE

Νέα Σμύρνη: Τελικά ο αστυνομικός δε σημάδευε με όπλο, απλά κρατούσε τα γάντια του

16.03.2021 15:30
Νέα Σμύρνη: Τελικά ο αστυνομικός δε σημάδευε με όπλο, απλά κρατούσε τα γάντια του - Media

 

Η έρευνα της αστυνομίας κατέληξε στο συμπέρασμα. Στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη το πλάνο και η φωτογραφία που δείχνουν έναν αστυνομικό επάνω σε μηχανή να κρατάει κάτι σαν πιστόλι και να το έχει στρέψει προς το πλήθος,… έδειξε λάθος.

Ο αστυνομικός δεν είχε βγάλει κανένα πιστόλι και δε σημάδευε κανένα πλήθος με αυτό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της αστυνομίας ο αστυνομικός σημάδευε τους συγκεντρωμένους με… τα γάντια του. 
Ναι αυτό που είδε όλη η Ελλάδα σε φωτογραφίες και σε πλάνα της τηλεόρασης δεν ήταν όπλο. Ήταν γάντια. Την αποκάλυψη έκανε το vima.gr «Ωστόσο από την έρευνα της ΕΛΑΣ εντοπίσθηκε ο εν λόγω αστυνομικός ο οποίος ανέφερε κατηγορηματικά ότι κρατούσε τα γάντια του και έκανε νεύμα στον οδηγό του διτρόχου για την πορεία που θ ακολουθήσουν.

Κάτι που φαίνεται, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ « να επιβεβαιώνεται από την ανάλυση της εν λόγω φωτογραφίας όπως κι αλλων τμημάτων του βίντεο όπου φαίνεται το αντικείμενο που κρατά ο ένστολος να αλλάζει «σχήμα», να μοιαζει σαν μικρό ύφασμα που το ανεμίζει. Κατι που ταιριάζει στην εκδοχή του ότι πρόκειται για τα υπηρεσιακά γάντια του».
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να υπάρξει πλήρης διακρίβωση του συμβάντος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03