search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Διημερίδα της ΕΣΗΕΑ για την κρίση και το πολιτικό σύστημα

22.10.2012 11:01
Διημερίδα της ΕΣΗΕΑ για την κρίση και το πολιτικό σύστημα - Media

Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Πολιτικό Σύστημα» διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ στις 30 και 31 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Πολιτικό Σύστημα» διοργανώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ στις 30 και 31 Οκτωβρίου στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης.
 
Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι πανεπιστημιακοί: Βερναδάκης Χριστόφορος, Γεωργιάδου Βασιλική, Καμτσίδου Ιφιγένεια και Σπουρδαλάκης Μιχάλης.
 
Οι εκπρόσωποι Ινστιτούτων: Κλάψης Αντώνης από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής, Πάντος Παναγιώτης από το Ινστιτούτο Ν. Πουλαντζάς, Λαλιούτη Τζένη από ΙΣΤΑΜΕ- Α. Παπανδρέου, Λιβαδάς Σταύρος από Κέντρο Προβληματισμού Μ. Παπαγιαννάκης και εκπρόσωπος του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών.
 
Οι δημοσιογράφοι: Καπάκος Σταύρος, Καρακούσης Αντώνης, Κοττάκης Μανώλης, Κύρτσος Γιώργος. Λυγερός Σταύρος, Μπογιόπουλος Νίκος, Παπακωνσταντίνου Πέτρος και Παππάς Τάσος.
 
Συντονίστριες της διημερίδας θα είναι η δημοσιογράφος Αγγελική Κώττη και η δημοσιογράφος, πανεπιστημιακός Γιώτα Αντωνοπούλου.
 
Μετά τις εισηγήσεις θα υπάρξει διάλογος με ερωτήσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις.
 
Υπεύθυνος της διημερίδας θα είναι ο πανεπιστημιακός Ρούλης Κοκελίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:57