23/01/2019 19:14:12
26.3.2010

Προσοχή στις εθνικές οδούς συνιστά η Τροχαία

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που εγκαταλείψουν την Αθήνα τις επόμενες ημέρες, αφού αναμένεται να συναντήσουν προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, όπου εκτελούνται έργα, ή το οδόστρωμα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα, τόσο με την τροχαία, όσο και με το υπουργείο Μεταφορών, στα Τέμπη έχουν απομακρυνθεί τα βράχια που υπήρχε κίνδυνος να πέσουν στο δρόμο, ενώ οι αλπινιστές συνεχίζουν να τοποθετούν τα ατσάλινα πλέγματα γύρω από τον Κίσαβο.

Δυσκολότερη θα είναι έξοδος προς την Πελοπόννησο καθώς στην Κορίνθου- Πατρών -Πύργου υπάρχουν εργοτάξια μεταξύ Ξυλοκάστρου- Δερβενίων, Ακράτας- κόμβου Καλαβρύτων, στον κόμβο Καλαβρύτων , στον κόμβο της παραλίας Αιγίου στην Παναγοπούλα και κοντά στον κόμβο του Ρίου .

Στα σημεία αυτά η μία λωρίδα κυκλοφορίας έχει μικρότερο πλάτος και το ασφαλές όριο ταχύτητας είναι 60 χιλιόμετρα την ώρα ενώ απαγορεύονται τα προσπεράσματα.

Στην Κορίνθου -Τρίπολης -Καλαμάτας -Σπάρτης εργοτάξια υπάρχουν στο Σπαθοβούνι, το Αρτεμήσιο , τη Στέρνα, και στα τμήματα Τρίπολη -Παραδείσια, Τσακώνα-Καλαμάτα και Λεύκτρο Σπάρτη. Και στις δυο κατευθύνσεις υπάρχουν από δυο λωρίδες κυκλοφορίας .

Την Μεγάλη Τετάρτη θα δοθεί στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Μεγαλόπολης .

Στην Αθηνών -Λαμίας εργοτάξια θα δυσκολέψουν τους οδηγούς στην περιοχή της Υλίκης . Στην έξοδο θα υπάρχουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λαμία και στην είσοδο επίσης δύο προς Αθήνα.

Τα εργοτάξια για την κατασκευή της Ιονίας Οδού βρίσκονται μακριά από τον σημερινό δρόμο Αντιρρίου -Ιωαννίνων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.