search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Παρέμβαση της Ε.Ε. για το περιβάλλον

23.12.2012 22:00

Στα μανταλάκια κρεμάστηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνας Αρσένης από διάφορους εγχώριους «ρεαλιστές» που υποτίθεται κόπτονται υπέρ της ανάπτυξης και των επενδύσεων, ζητώντας μάλιστα να μην διαμαρτύρεται κανείς για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον…

Στα μανταλάκια κρεμάστηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνας Αρσένης από διάφορους εγχώριους «ρεαλιστές» που υποτίθεται κόπτονται υπέρ της ανάπτυξης και των επενδύσεων, ζητώντας μάλιστα να μην διαμαρτύρεται κανείς για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον… Γι’ αυτό άλλωστε του την έπεσαν διάφοροι τύποι που κρύβονται πίσω από επενδυτές, επειδή κατέθεσε ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο αν εφαρμόζονται οι περιβαλλοντικές προδιαγραφές από τη νορβηγική εταιρεία κατά τις σεισμικές έρευνες στο Ιόνιο, λέγοντας μάλιστα ότι προκειμένου να προστατεύσει τις… φάλαινες θυσιάζει την ανάπτυξη της χώρας.

ΤΩΡΑ πάντως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωράει σε αναζήτηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών που εφαρμόζει η εταιρεία που ανέλαβε τις σεισμικές έρευνες, προκειμένου να εξετάσει αν λαμβάνονται επαρκή μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό μάλιστα προκύπτει σαφώς από την απάντηση του αρμόδιου επιτρόπου προς τον Κρίτωνα Αρσένη, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θέμα με την εφαρμογή της ευρωπαϊκής νομοθεσίας… Είναι σαφές ότι κάποιοι που σχετίζονται με επενδυτές και επενδύσεις προτιμούν την ανυπαρξία νομοθεσίας και θέλουν τη χώρα Αφρική και όχι Ευρώπη!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55