search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Αποδοκιμασία Ξυνίδη για τα σενάρια κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας»

15.04.2010 11:51
Αποδοκιμασία Ξυνίδη για τα σενάρια κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας» - Media

Aπορρίπτει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, το ενδεχόμενο να υλοποιηθούν τα σενάρια για δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας» που φέρνουν στον αφρό διάφοροι αυτόκλητοι «σωτήρες», σχολιάζοντας το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Π».

Aπορρίπτει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτης Ξυνίδης, το ενδεχόμενο να υλοποιηθούν τα σενάρια για δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας» που φέρνουν στον αφρό διάφοροι αυτόκλητοι «σωτήρες». Σχολιάζοντας το σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Π», ο Σωκράτης Ξυνίδης είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM ότι «κανένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να γίνει ο άριστος πολιτικός που θα σώσει τη χώρα, όπως και κανένας πολιτικός δεν θα γίνει ο άριστος επιχειρηματίας, στη θέση του επιχειρηματία. Ο καθένας στον πάγκο του και στη δουλειά του, η πολιτική, η πολιτεία, το κράτος, η κοινωνία και η δημοκρατία δεν είναι μπίζνες, δεν είναι επιχείρηση. Εάν κάποιος επιχειρηματίας βεβαίως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, ας ακολουθήσει την πορεία να καταξιωθεί από τον ελληνικό λαό, έχει όλο το δικαίωμα».

Είπε ακόμη ότι «ο πολιτικός κόσμος αυτή τη στιγμή δίνει στο σύνολό του και όχι μόνο σαν κυβέρνηση, πολύ σκληρές εξετάσεις απέναντι στον ελληνικό λαό – και εν γένει, όλοι σχετικά τα πηγαίνουν καλά» και συμπλήρωσε: «Αν ο πολιτικός κόσμος και το πολιτικό σύστημα αποδείξει σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, με τα λάθη και τις καθυστερήσεις που έχει κάνει και οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο, ότι έχει την ωριμότητα να βγάλει από τη δύσκολη αυτή καμπή τη χώρα, όλοι αυτοί που ονειρεύονται έναν δικό τους ρόλο σε αντικατάσταση των πολιτικών προσώπων που αυτή τη στιγμή δεν τους κάνουν το χατίρι να παίζουν το ρόλο που αυτοί θέλουν και άρα αναλαμβάνουν να παίξουν οι ίδιοι τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα παραμείνουν όνειρα θερινής νυκτός. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα και για τον πολιτικό κόσμο και για τη χώρα».

ΥΓ. Γι’ αυτό κι εμείς σας τα ΄παμε!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57