search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Εντυπωσιασμένος από τους Έλληνες αστυνομικούς ο Αμερικανός πρεσβευτής

22.02.2013 07:45
Εντυπωσιασμένος από τους Έλληνες αστυνομικούς ο Αμερικανός πρεσβευτής - Media

Με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνειδησία, το ζήλο και τη μεθοδικότητα των Ελλήνων αστυνομικών μίλησε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Με τα καλύτερα λόγια για την ευσυνειδησία, το ζήλο και τη μεθοδικότητα των Ελλήνων αστυνομικών μίλησε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Σύμφωνα με το Βήμα, ο Αμερικανός πρεσβευτής εξήρε τους Έλληνες αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, το πρωί της Πέμπτης. «Με εντυπωσίασαν οι Έλληνες αστυνομικοί, με τη δουλειά τους κατά της τρομοκρατίας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια αν και κάνουν αυτή τη δουλειά με 700 ευρώ τον μήνα»
Παράλληλα, ο  Ντάνιελ Μπένετ Σμιθ σχολίασε και το κυβερνητικό έργο. Είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις που επιχειρεί η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά «προχωρούν πολύ καλά» και ότι «γίνεται καλή δουλειά», ενώ εξέφρασε και την ικανοποίησή του για την ταχύτητα που συνήφθη η συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΠ (χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία «πολύ σημαντική για την Ελλάδα και την Ευρώπη»), δεν είπε τίποτα για επενδύσεις, ούτε καν ανέφερε την ΑΟΖ, δεν μίλησε για αποκρατικοποιήσεις, ούτε για το φυσικό αέριο και βεβαίως δεν εξέφρασε γνώμη για τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:40