Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Άγνωστες πτυχές του νέου παγκόσμιου διατροφικού σκανδάλου με το κρέας αλόγου που αγγίζει και την Ελλάδα παρουσιάζει το «Πράσινο Ποντίκι» Μαρτίου που κυκλοφορεί μαζί με το «Π».
Άγνωστες πτυχές του νέου παγκόσμιου διατροφικού σκανδάλου με το κρέας αλόγου που αγγίζει και την Ελλάδα παρουσιάζει το «Πράσινο Ποντίκι» Μαρτίου που κυκλοφορεί μαζί με το «Π».
Στο αφιέρωμα αποκαλύπτονται οι τρόποι νόμιμης νοθείας του κρέατος και των σκευασμάτων του στο όνομα της παραγωγής φθηνών προϊόντων με πρόσχημα την οικονομική κρίση. Γιατί θεωρείται «νόμιμη» η ανάμειξη δέρματος γουρουνιού, συμπυκνωμένων πρωτεϊνών, νερού και λίπους σε ένα προϊόν που θα πουληθεί ως μοσχαρίσιο κρέας. Γιατί αποσιωπήθηκε η έκκληση του ΟΗΕ. Πόσο «κρέας» είναι το κρέας που τρώμε και πόσο «κοτόπουλο» είναι το κοτόπουλο που τρώμε. Πώς το οργανωμένο έγκλημα εμπλέκεται και επηρεάζει την παγκόσμια αγορά κρέατος και πουλερικών.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.