search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 00:19
MENU CLOSE

«Πονηρούλης» ο ποδηλάτης

02.04.2013 21:00
«Πονηρούλης» ο ποδηλάτης - Media

Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, χορηγών και ενδιαφέροντος.

Οι διεθνείς αγώνες ποδηλασίας συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου, χορηγών και ενδιαφέροντος. Στην Ελλάδα το σπορ δεν έχει ιδιαίτερη προβολή αλλά στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι ψηλά στις λίστες. Οι μεγάλοι αγώνες είναι πάντα στο επίκεντρο και οι καλοί ποδηλάτες (όπως ο Άρμστρονγκ) είναι μονίμως στον προβολέα της δημοσιότητας.
Όταν τελειώνει ο αγώνας είθισται στο βάθρο να ανεβαίνουν οι τρεις πρώτοι και δύο χαριτόβρυτες δεσποινίδες να δίνουν από ένα φιλάκι στο νικητή. Για χάρη του φακού, των χορηγών και των προκαταλήψεων.

Στον Γύρο της Φλάνδρας που ολοκληρώθηκε την Κυριακή την παράσταση δεν έκλεψε ο νικητής Φαμπιάν Κανσελάρα αλλά ο δεύτερος Πέτερ Σαγκάν. Την ώρα που μια υπέροχη ξανθιά κοπέλα έδινε το παραδοσιακό φιλί στον Ελβετό, ο Σλοβάκος –προς χάριν αστεϊσμού- της τσίμπησε τα οπίσθια.

Η κίνηση του 23χρονου ποδηλάτη έγινε προφανώς για να απαθανατιστεί το στιγμιότυπο ως αστειάκι αλλά δεν αντιμετωπίστηκε έτσι. Φεμινιστικές οργανώσεις επιτέθηκαν στον Σλοβάκο αλλά και στην εν γένει παρουσία των κοριτσιών στο πόντιουμ, χαρακτηρίζοντας την σεξιστική και αναχρονιστική.

Ο Σαγκάν ζήτησε συγγνώμη αφού «το έκανα για αστείο» αλλά η κίνηση του ξεκίνησε ολάκερο ντιμπέϊτ για το αν πρέπει να υπάρχουν οι κοπέλες στο βάθρο ή όχι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 00:19