search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Κλίβελαντ: Κατηγορίες για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον άνδρα

09.05.2013 06:46
Κλίβελαντ: Κατηγορίες για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον άνδρα - Media

Τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον πρώην οδηγό σχολικού λεωφορείου, Άριελ Κάστρο, ο οποίος φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση αιχμαλωσίας τριών γυναικών για περίπου μία δεκαετία, στο Κλιβελαντ του Οχάιο.

Τέσσερις κατηγορίες για απαγωγή και τρεις για σεξουαλική κακοποίηση απαγγέλθηκαν στον πρώην οδηγό σχολικού λεωφορείου, Άριελ Κάστρο, ο οποίος φέρεται να είναι ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση αιχμαλωσίας τριών γυναικών για περίπου μία δεκαετία, στο Κλιβελαντ του Οχάιο.
 
Ο Κάστρο, 52 ετών, αναμένεται να προσαχθεί σήμερα στο δικαστήριο. Σ

τους δύο αδελφούς του Κάστρο, Πέδρο 54 και Ονίλ 50 ετών, δεν έχουν απαγγελθεί μέχρι στιγμής κατηγορίες.
 
Η Μισέλ Νάιτ, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά το 2002, η Αμάντα Μπέρι, που εξαφανίστηκε το 2003 και η Τζίνα Ντεζεζούς, της οποία τα ίχνη είχαν χαθεί από το 2004, βρέθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ ζωντανές στην κατοικία του Άριελ Κάστρο, όταν ένας γείτονας βοήθησε την Μπέρι να καλέσει τις αστυνομικές αρχές. Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σπίτι ανακάλυψαν και ένα ανήλικο κοριτσάκι το οποίο πιστεύεται ότι είναι κόρη της Μπέρι.
 
Οι τρεις γυναίκες βρίσκονταν αλυσοδεμένες με σκοινιά και αλυσίδες στο σπίτι. Μόνο δύο φορές θυμούνται να τους επιτρέπεται να βγουν από τη φυλακή τους και να πάνε μέχρι το γκαράζ μεταμφιεσμένες. Δεν κρατούνταν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά γνώριζαν η την άλλη και γνώριζαν ότι και οι άλλες κοπέλες ήταν εκεί.
 
Πηγή κοντά στην έρευνα δήλωσε στο BBC ότι στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, μία από τις γυναίκες έμεινε έγκυος και απέβαλε πολλές φορές, ενώ μία άλλη έμεινε έγκυος και ξυλοκοπήθηκε τόσο πολύ που έχασε το παιδί. Η ίδια πηγή προσθέτει ότι μία γυναίκα αναγκάστηκε να βοηθήσει την Αμάντα Μπέρι να γεννήσει την κόρη της και ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της εάν το παιδί δεν επιβίωνε.
 
Την Τετάρτη, εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της οικογένειας ΝτεΤζίζους, επευφημώντας την 23χρονη που επέστρεφε στο σπίτι από το νοσοκομείο.
 
Ο γιος του Άριελ Κάστρο, Άντονι, δήλωσε στην Daily Mail ότι την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τον πατέρα του, εκείνος δεν τον άφησε να μπει στο σπίτι.
 
«Το σπίτι ήταν μονίμως κλειδωμένο» είπε. «Υπήρχαν σημεία που δεν μπορούσαμε ποτέ να πάμε. Υπήρχαν κλειδαριές στο υπόγειο. Κλειδαριές στη σοφίτα. Κλειδαριές στο γκαράζ» πρόσθεσε.
 
Ο Άντονι Κάστρο είχε βρεθεί στο «σπίτι του τρόμου» μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα. «Είναι απίστευτο και μόνο που το σκέφτομαι… ότι ήμουν τόσο κοντά σε αυτό» είπε, ενώ οι Αρχές δηλώνουν ότι οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού είναι τουλάχιστον φρικιαστικές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:42