search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

26.06.2013 18:31
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ - Media

Την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στις 14 Ιανουαρίου ανέλαβε με 19σέλιδη προκήρυξή της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».

Την ευθύνη για την ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στις 14 Ιανουαρίου ανέλαβε με 19σέλιδη προκήρυξή της στο διαδίκτυο η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών».
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στο indymedia για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ δύο άτομα αποβιβάστηκαν από κλεμμένο όχημα και κατάφεραν χωρίς κανένα εμπόδιο να πλησιάσουν τα γραφεία ώστε να βάλουν εναντίον τους με εκτοξευτήρα (RPG) που έφερε αντιαρματική ρουκέτα.
 
«Τελικά ήταν μια αστοχία υλικού – αφού δύο φορές ο επιφορτισμένος με το συγκεκριμένο ρόλο σύντροφος επιχείρησε να ξαναοπλίσει τον εκτοξευτήρα χωρίς αποτέλεσμα -, που ματαίωσε τον αρχικό μας σχεδιασμό ωθώντας το δεύτερο σύντροφο να  βάλλει με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ εναντίον του κτιρίου. Μπορεί λοιπόν η τύχη να μας γύρισε την πλάτη εκείνη τη νύχτα, όμως με τις ψύχραιμες και εύστοχες βολές του συντρόφου τελικά καταλήξαμε στο να καρφωθεί μια από τις σφαίρες στη φωλιά του προσκυνητή των νεκρών δωσίλογων της πηγάδας του Μελιγαλά και υμνητή των ταγμάτων ασφαλείας, πρωθυπουργού Σαμαρά» προσθέτουν στην προκήρυξή τους.
 
Τέλος αναφέρουν ότι υπόσχονται προς τον ελληνικό λαό πως την επόμενη φορά θα είναι πιο αποτελεσματικοί και συμβουλεύουν «τις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν κάποιους από τους μελλοντικούς τους στόχους να πράξουν ότι και οι συνάδελφοί τους εκείνη τη νύχτα: δηλαδή απολύτως τίποτα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με συσχετισμούς που σίγουρα δεν θα τους επιτρέψουν να μας εμποδίσουν από αυτό που θα έχουμε εξ’ αρχής σχεδιάσει».
 
Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:37