search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Αντιδρά έντονα το Δικτύο Μεσόγειος SOS για τη μετάδοση σποτ από την ΕΔΤ

15.07.2013 14:15
Αντιδρά έντονα το Δικτύο Μεσόγειος SOS για τη μετάδοση σποτ από την ΕΔΤ - Media

Την μετάδοση τηλεοπτικού μηνύματος από την ΕΔΤ καταγγέλλει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

Την μετάδοση τηλεοπτικού μηνύματος από την ΕΔΤ καταγγέλλει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «ουδέποτε ήρθε σε επαφή με το νέο τηλεοπτικό φορέα ΕΔΤ, ούτε ασφαλώς προώθησε σε αυτόν οποιοδήποτε κοινωνικό μήνυμα για αναμετάδοση».
 
 Αναλυτικά, την περασμένη Παρασκευή 12/7/2013, στην εκπομπή «Η φυλή των φίλων» του Κώστα Αρβανίτη, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 και στο πλαίσιο της συνέντευξης του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση κου Παντελή Καψή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ότι στο πρόγραμμα της ΕΔΤ την προηγουμένη μέρα (11/7) μεταδόθηκε τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. 
 
Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS διευκρινίζει με το παρόν ότι ουδέποτε ήρθε σε επαφή με το νέο τηλεοπτικό φορέα ΕΔΤ, ούτε ασφαλώς προώθησε σε αυτόν οποιοδήποτε κοινωνικό μήνυμα για αναμετάδοση. Η οργάνωση είχε επανειλημμένως συνεργαστεί με την ΕΡΤ Α.Ε. στο πλαίσιο χορηγιών επικοινωνίας αλλά και γενικότερα, με τελευταία περίπτωση αυτή της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2013, η οποία έχει ολοκληρωθεί από τις 10 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:57