search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Πανηγύριζε στο Facebook πως μπορούσε να «πιάσει» τα 200 χλμ ο οδηγός του μοιραίου τρένου στην Ισπανία

26.07.2013 06:20
Πανηγύριζε στο Facebook πως μπορούσε να «πιάσει» τα 200 χλμ ο οδηγός του μοιραίου τρένου στην Ισπανία  - Media

Σήμερα Παρασκευή, ξεκινά η ανάκριση του 52χρονου Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, του οδηγού του Alvia 151, του τρένου που εκτροχιάστηκε την Πέμπτη και στοίχισε τη ζωή σε 80 άτομα.

Σήμερα Παρασκευή, ξεκινά η ανάκριση του 52χρονου Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, του οδηγού του Alvia 151, του τρένου που εκτροχιάστηκε την Πέμπτη και στοίχισε τη ζωή σε 80 άτομα.
 
Ο 52χρονος, είναι οδηγός στα τρένα τα τελευταία 30 χρόνια, και έγινε βοηθός οδηγός το 2000 και οδηγός το 2003. Έκανε το συγκεκριμένο δρομολόγιο τον τελευταίο ένα χρόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε και πήρε τον έλεγχο του τρένου 65 χιλιόμετρα νότα του Σαντιάγκο. Ένας εκ των δυο οδηγών – δεν είναι γνωστό ποιος- όταν συνειδητοποίησαν ότι θα συγκρουστούν, τηλεφώνησε στην εταιρεία σιδηροδρόμων κραυγάζοντας «Πηγαίνω με 190 χιλιόμετρα την ώρα, θα εκτροχιαστώ».

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC, ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν είναι «φαν» των υψηλών ταχυτήτων ενώ σοκ έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που έχει «ανέβει» στο Διαδίκτυο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται το κοντέρ του τρένου που οδηγεί να έχει πιάσει «κόκκινο». Μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία υπάρχουν συζητήσεις του Γκαρθόν Αμο με φίλους του, με τον οδηγό να περηφανεύεται για τα κατορθώματά του.

Η συνομιλία του μηχανοδηγού με τους φίλους του είναι η εξής:

Χοσέ Φερνάντεζ: Φίλε, σταμάταααα
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο: Είμαι στο όριο. Δε μπορώ να τρέξω πιο πολύ γιατί θα μου κόψουν πρόστιμο
Χοσέ Φερνάντεζ: Γ@μώτο πας με 200
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο: Και το καντράν δεν είναι «φτιαγμένο»
Πέδρο Εράς Γκαρθόν: Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει πόντους χαχα
Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο: Τι πλάκα θα είχε να είμαι παράλληλα με την Guardia Civil (ισπανική αστυνομία) και να την προσπεράσω σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα μικρό πρόστιμο για την Renfe (Ισπανική εταιρεία σιδηροδρόμων)…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:45