search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Κοίτα να δεις…

04.08.2013 21:00
Κοίτα να δεις… - Media

«Αν δεν γίνουν οι απολύσεις, αν δεν προχωρήσει η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί, δεν πρόκειται ούτε καν να πάρουμε τις επόμενες δόσεις»

«Αν δεν γίνουν οι απολύσεις, αν δεν προχωρήσει η κινητικότητα και η διαθεσιμότητα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί, δεν πρόκειται ούτε καν να πάρουμε τις επόμενες δόσεις», απείλησε χτες – μεταφέροντας τον εκβιασμό των δανειστών – ο Στουρνάρας με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Έχοντας αποδεχτεί με εξαιρετικό ζήλο το ρόλο του διορισμένου (από τους δανειστές) τοποτηρητή και διαχειριστή της ελληνικής αποικίας χρέους, ο Στουρνάρας με τη μέγιστη δυνατή βία που μπορεί να ασκήσει ο λόγος και οι πράξεις (νομοθετικού περιεχομένου) του, δηλώνει την ετοιμότητά του να κάνει τη δουλειά που έχει αναλάβει: να επαναδιατυπώνει τους εκβιασμούς των δανειστών για μια σειρά ζητημάτων.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε έτοιμοι στο αμέσως προσεχές διάστημα να τον ακούσουμε – τον διορισμένο υπουργό οικονομικών – και άλλους συναδέλφους του στη ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συγκυβέρνηση να μας λένε ότι δε θα πάρουμε την επόμενη δόση…

  • Αν δεν βγουν στον πλειστηριασμό τα σπίτια μας
  • Αν δεν κοπούν τα δώρα στους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα
  • Αν δεν κλείσουν νοσοκομεία
  • Αν δεν περιοριστούν τα σχολεία
  • Αν δεν πέσει ο βασικός μισθός στα 400…τόσα
  • Αν δεν συμπαρασυρθούν  ανάλογα με τους μισθούς και οι συντάξεις
  • Αν δεν απελευθερωθούν οι απολύσεις
  • Αν δεν ξεπουληθεί στα γρήγορα ό,τι μας ζητούν (οι δανειστές) να ξεπουλήσουμε τζάμπα.

Αν λοιπόν δε γίνουν όλα τα πιο πάνω, μαζί με εκατοντάδες άλλα πιθανά  προαπαιτούμενα που μπορούν  να περάσουν απ’ το μυαλό κάποιου εκ των… ευαίσθητων δανειστών μας, τότε, όπως μας φοβερίζει ο Στουρνάρας, δε θα πάρουμε τη δόση και δε θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και θα καταστραφούμε!!!

Να λοιπόν που ο Στουρνάρας, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι λοιποί κουρασμένοι ή ακούραστοι (να ψηφίζουν μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και μέτρα επί μέτρων) Βουλευτές, υπενθυμίζουν τον εκβιασμό με τον οποίο κρατήθηκαν και ελπίζουν ότι θα κρατηθούν στην καρέκλα: ή αντέχετε άνευ σιέλου ή δε θα πάρουμε τη δόση και θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ…

Ενδεχομένως οι εν λόγω κυβερνητικοί πλειοψηφούντες, εξ αιτίας των τακτικών – καθημερινών θα λέγαμε -… περιπτύξεων τους με τους Γερμανούς και τους λοιπούς δανειστές να έχασαν το φως τους (ίσως και την ακοή τους)  αδυνατώντας να δουν και να ακούσουν το αυτονόητο: Η πολιτική τους οδηγεί σε τοίχο. Σ’ αυτόν που ήδη έχουν πέσει το 1,5 εκατ. άνεργοι και το 50% των άνεργων νέων. Στον τοίχο της ανέχειας που κουτουλάνε οι εναπομείναντες  εργαζόμενοι.

Έ!  Όλοι αυτοί είναι πάρα πολλοί και έχουν περάσει ήδη πολλά για να εξακολουθούν να δουλεύονται ψιλό γαζί από τύπους σαν το Στουρνάρα, το Σαμαρά, το Βενιζέλο τον Αδωνη, και τους λοιπούς κουρασμένους ή ακούραστους επιστάτες των τοκογλύφων… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:12