search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Αστυνομική επιχείρηση στο Πολυτεχνείο

21.08.2013 05:32
Αστυνομική επιχείρηση στο Πολυτεχνείο - Media

Ολοκληρώθηκε ισχυρή αστυνομική επιχείρηση γύρω και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 06.25 το πρωί και κράτησε τρεις ώρες.

Ολοκληρώθηκε ισχυρή αστυνομική επιχείρηση γύρω και εντός των χώρων του Πολυτεχνείου που βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 06.25 το πρωί και κράτησε τρεις ώρες. 

Οι γύρω δρόμοι που είχαν κλείσει, έχουν δοθεί και πάλι στηη κυκλοφορία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της επέμβασης, ενώ οι έλεγχοι γίνονται παρουσία δικαστικού λειτουργού.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί λοστοί και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, ενώ έχουν γίνει και πέντε προσαγωγές.
 
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι η επιχείρηση είναι «στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου» και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θέλει να υπάρχουν άσυλα ασυδοσίας οποιουδήποτε είδους».
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή μετά την πρωινή επέμβαση στο Πολυτεχνείο καθώς υπάρχει ενδεχόμενο εκδήλωσης «αντιποίνων» από την πλευρά των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατικών ομάδων. Ήδη φυλάσσονται κτίρια και διάφοροι στόχοι στο κέντρο της Αθήνας ενώ εντάθηκαν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της σημερινής επίσκεψης του Γερμανού τραπεζίτη της ΕΚΤ Γκ. Άσμουσεν.

ΣΥΡΙΖΑ: Είστε οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για νομιμότητα
 
Σε σχόλιό του αναφορικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για την εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
 
«Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για νομιμότητα είναι εκείνοι που εισβάλλουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα εν πλήρη αγνοία των πανεπιστημιακών αρχών, παραβιάζοντας ακόμα και το νόμο που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει. Η προσπάθειά της κυβέρνησης να καλλιεργήσει ένα γενικευμένο κλίμα τρομοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα νέα της μνημονιακά σχέδια, θα πέσει στο κενό».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:48