search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Ένα ημίωρο μακριά από το όνειρο ο Ατρόμητος

30.08.2013 07:20
Ένα ημίωρο μακριά από το όνειρο ο Ατρόμητος - Media

Μάχη 30 λεπτών για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα δώσει ο Ατρόμητος στις 12:00 απέναντι στην Άλκμααρ.

Μάχη 30 λεπτών για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League θα δώσει ο Ατρόμητος στις 12:00 απέναντι στην Άλκμααρ. Το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου (που είχε χάσει νωρίτερα πέναλτι) στο 53’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς του 3-1 του Περιστερίου, αλλά το σασπένς πήρε παράταση, αφού η πυρκαγιά στο εστιατόριο επηρέασε το σύστημα ηλεκτροδότησης και το ματς διακόπηκε στο 59ο λεπτό.

Τα εναπομείναντα λεπτά κατόπιν απόφασης της UEFA θα παιχτούν σήμερα στις 12:00.  Κι ο Ατρόμητος στο χρόνο που υπάρχει θα προσπαθήσει-έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Χένρικσεν είχε αποβληθεί μόλις στο 2’-να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με τις ίδιες συνθέσεις και θα ισχύουν οι αλλαγές που έχουν κάνει.

Άλκμααρ (Φερμπέικ): Αλβαράδο, Γιόχανσον, Φιρχέφερ, Γκούντμουντσον, Γκούντελι, Ελμ, Α. Γιόχανσον (54’ Μπέργκχαους), Μπέερενς, Γκουβελέου, Βάουτενς. * είχε αποβληθεί ο Χένρικσεν (στον πάγκο οι Ντε Βίντερ, Χόρτερ, Ρέινερ, Όβερτουμ, Μάρτενς, Ορτίς).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τζενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (στον πάγκο οι Σηφάκης, Μπρίτο, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Πίτου Γκαρσία).

Στο μεταξύ, η ορισθείσα για την Κυριακή (19:15) αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη αναμένεται να μετατεθεί για τη Δευτέρα, αφού η αποστολή του Ατρομήτου θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα.

Το παραθυράκι…

Στις 10 το πρωί διεξήχθη στο Μονακό η κλήρωση μεταξύ των ομάδων που αποκλείστηκαν χθες στα play offs του Europa League, αλλά και του ζευγαριού Άλκμααρ-Ατρόμητος, για να αναδειχθεί η ομάδα που- παρότι έχασε την πρόκριση στο γήπεδο- θα βρεθεί στους ομίλους αντικαθιστώντας τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αποβλήθηκε από την Ευρώπη λόγω συμμετοχής σε στημένους αγώνες. Η τύχη δεν χαμογέλασε στο ζευγάρι Άλκμααρ-Ατρόμητος αλλά στον ΑΠΟΕΛ και το υπόλοιπο του αγώνα που θα παίξουν στις 12:00 θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους ομίλους.

Πλέον το μοναδικό… εξωαγωνιστικό «παράθυρο» πρόκρισης για τον Ατρόμητο είναι το εξής: εφόσον δεν ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, θα καταθέσει ένσταση στην UEFA θεωρώντας πως το ματς με την Άλκμααρ έπρεπε να διακοπεί οριστικά με υπαιτιότητα των Ολλανδών.
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:35