search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:59
MENU CLOSE

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στον Χολαργό

03.09.2013 10:22
Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στον Χολαργό - Media

Με προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής

Με προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο που ανεφλέγη το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκα στον Χολαργό.

Μεταξύ άλλων, η οργάνωση κάνει λόγο για «δωράκι εκδίκησης» στον ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει υποθέσεις τρομοκρατίας, ενώ εκτοξεύει απειλές γενικά κατά των δικαστών, μιλώντας για «αποθράσυνση αυτού του κλάδου τα τελευταία χρόνια».

Στο κείμενο της προκήρυξης που έχει τον τίτλο «Φάτε τους δικαστές», η οργάνωση αναφέρεται στο «Σχέδιο Φοίνικας» και επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον ανακριτή τον οποίο χαρακτηρίζουν «γλοιώδες υποκείμενο» και «καραγκιόζη» ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Για όλα αυτά που έχει κάνει επιλέξαμε να του στείλουμε και εμείς το δικό μας δωράκι εκδίκησης», ενώ στη συνέχεια περιγράφουν την διαδικασία της αποστολής της βόμβας:
«Παρακολουθήσαμε τον συγκεκριμένο στόχο, εντοπίσαμε το σπίτι του και επιλέξαμε την αποστολή του παγιδευμένου δέματος εκεί. Με αυτόν τον τρόπο του στείλαμε την δική μας επίδοση, με υπογραφή Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», γράφουν.

Στις δυόμιση σελίδες της προκήρυξης προειδοποιούν με νέα ακόμα σκληρότερα «χτυπήματα» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας τους επιτεθούμε όλοι με ότι μέσο μπορεί ο καθένας. Από ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς μέχρι βόμβες και εκτελέσεις».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55