search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

11.09.2013 21:00
Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art» - Media

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σε ιδιώτες η ασφάλιση» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς ανοίγει ο δρόμος για την υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση καθώς και γιατί η «σφαγή» συντάξεων και εφάπαξ δεν αποτρέπει την κατάρρευση. (Σελ 38,41)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο
«Σε ιδιώτες η ασφάλιση» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς ανοίγει ο δρόμος για την υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση καθώς και γιατί η «σφαγή» συντάξεων και εφάπαξ δεν αποτρέπει την κατάρρευση. (Σελ 38,41)
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE RC: Μπαίνει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική «ευθεία» – Δεν έπεισε ο Σαμαράς στη ΔΕΘ – Ηχηρή προειδοποίηση σε ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. (Σελ 4,16-18)
 
ΣΑΜΑΡΑΣ: Σπεύδει στις Βρυξέλλες για λεφτά και… επιείκεια. Τα… πέτσινα επιτεύγματα του αλχημιστή Στουρνάρα δεν φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα. (Σελ 6)
 
ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ: Με τη «βούλα» της Κομισιόν (!) μονοπώλιο στους αιθέρες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες εγκρίνουν την εξαγορά της Olympic Air από την Aegean. (Σελ 10,11)
  
ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Προκλητικό δούλεμα από Στουρνάρα για το επίδομα. Το μέσο ποσό που δόθηκε ως επίδομα στους δικαιούχους κατά την περίοδο 2012-2013, μόλις ξεπέρασε τα 91 ευρώ ανά χιλιόλιτρο, τη στιγμή που η τελική τιμή αγγίζει τα 1.300 ευρώ.
                                                
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Φούσκες που ανακυκλώνονται / Ιστορία τέχνης και άλλες αηδίες / Η νέα εποχή του Φιξ /
Ο έρανος των Γάλλων και η ελληνική κουτοπονηριά / Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Μια πρεμιέρα που άργησε πολύ / Τέχνη στους οίκους ανοχής / Νύχτες Πρεμιέρας: Το σινεμά ως κιβωτός της μνήμηςΟ Ξυδάκης, το μπιτ, το άμπιεντ και οι νέοι δημιουργοί /  Πλιάτσικο στα αρχαία της Συρίας
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09