search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Λυτρώθηκε με Βούκιτς

20.09.2013 05:46
Λυτρώθηκε με Βούκιτς - Media

Ο ΠΑΟΚ, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της «χρυσής» αλλαγής Βούκιτς, γλίτωσε την έκπληξη και επικράτησε 2-1 της Σαχτάρ Καραγκαντί, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις του για το Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, με ένα γκολ στις καθυστερήσεις της «χρυσής» αλλαγής Βούκιτς, γλίτωσε την έκπληξη και επικράτησε 2-1 της Σαχτάρ Καραγκαντί, μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις του για το Europa League.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν νωθροί και «φλύαροι» στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μπορεί να είχε κατοχή της μπάλας, μπορεί να έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατόρθωνε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία.
 
Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μαζική άμυνα, είχαν στήσει… τοίχο έξω από την περιοχή τους και αρκούνταν απλώς στο να απομακρύνουν την μπάλα, απέναντι στους παίκτες του Στέφενς που έκαναν αρκετά μακρινά σουτ, λόγω της έλλειψης παραγωγής παιχνιδιού, αφού Λούκας και Στοχ ήταν εκτός ρυθμού και ο Νίνης απελπιστικά μόνος του.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει πολύ κακή εικόνα και το πλήρωσε, όταν στο 49΄ ο Γάλλος διαιτητής Φοτρέλ υπέδειξε (αυστηρό) πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κατσουράνη επί του Κάνιας, με τον παίκτη των Καζάκων να ευστοχεί.


 
Στο 57΄ ένα σουτ του Λάζαρ βρήκε την συμβολή των δοκαριών του γκολκίπερ Μοκίν και ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη ως τότε ευκαιρία του για ένα γκολ, που τελικά ήρθε στο 75΄, όταν από κόρνερ του Λούκας ο Αθανασιάδης, με σουτ από κοντά, έφερε το ματς στα ίσια.


 
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν αρκέστηκε στο γκολ της ισοφάρισης, πίεσε και εκμεταλλευόμενος και την αποβολή του Ποριβάεφ στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη, έφτασε στην ανατροπή με το γκολ του Βούκιτς, που έκανε το 2-1 μετά από ωραία σέντρα του Λίνο. Στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Άλκμααρ, η δεύτερη αγωνιστική.

 
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας (65’ Λίνο), Βίτορ, Κατσουράνης, Λάζαρ (58’ Σαλπιγγίδης), Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Νίνης (85’ Βούκιτς), Αθανασιάδης. 

Σαχτέρ (Βίκτορ Κουμούκοφ): Μοκίν, Μαλίου, Τζίντιτς, Ταράσοφ, Σιμσεβιτς, Ποριβάεφ, Βίσιους, Κάνιας, Γκαζαριάν, Φινοτσένκο, Κιζνιτσένκο (88’ Ζένκοβιτς). 


 
 
Η βαθμολογία:
 
1. ΠΑΟΚ 3
2. Άλκμααρ 3
3. Σαχτέρ Καρανταγί 0
4. Μακάμπι Χάιφα 0

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:54