search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:47
MENU CLOSE

«Συναγωνιστής» του Ρουπακιά πετάει πέτρες σε διαδηλωτές στο Κερατσίνι (Video+Photos)

24.09.2013 06:18
«Συναγωνιστής» του Ρουπακιά πετάει πέτρες σε διαδηλωτές στο Κερατσίνι (Video+Photos) - Media

Τις στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας αποκαλύπτει το «Έθνος», δημοσιεύοντας φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες.

Τις στενές σχέσεις Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας αποκαλύπτει το «Έθνος», δημοσιεύοντας φωτογραφικό ντοκουμέντο στο οποίο μέλος του Πυρήνα Νίκαιας εμφανίζεται δίπλα σε δυνάμεις των ΕΚΑΜ να πετά πέτρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το άτομο με το κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι είναι το ίδιο πρόσωπο που φωτογραφιζόταν παρέα με τον Γιώργο Ρουπακιά στην εθνικιστική κατασκήνωση στον ποταμό Νέδα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις φωτογραφίες εμφανίζονται άνδρες των ΜΑΤ να προσφέρουν κάλυψη σε μέλος της Χρυσής Αυγής, «σύντροφο» του Γ. Ρουπακιά, ο οποίος εμφανίζεται στη διαδήλωση του Κερατσινίου ως «αγανακτισμένος πολίτης» να πετάει πέτρες.

Την περασμένη Τετάρτη, είχε κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, βίντεο στο οποίο ομάδα ατόμων εκτόξευε πέτρες ενάντια στους διαδηλωτές της αντιφασιστικής πορείας στο Κερατσίνι ενώ τα ΜΑΤ τους κοιτούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν. Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε θέμα και από το BBC.

Μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για έρευνες ώστε να εντοπισθούν αστυνομικοί που ενδεχομένως να εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής διευθύνσεων, ανάμεσα τους και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρέθηκαν δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και να τα συλλαμβάνουν.


 

Οι φωτογραφίες είναι από το «Έθνος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:47