search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Χ.Α: Ερωτήσεις και με τη βούλα του διευθυντή των φυλακών!

14.10.2013 15:51
Χ.Α: Ερωτήσεις και με τη βούλα του διευθυντή των φυλακών! - Media

Η ομάδα των έγκλειστων μελών της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε αργά το απόγευμα μια συμβολική παρέμβαση από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε μια προσπάθεια να τονώσει τα καταρρακωμένα πολιτικά χαρακτηριστικά της.

 
Η ομάδα των έγκλειστων μελών της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε αργά το απόγευμα μια συμβολική παρέμβαση από τις φυλακές Κορυδαλλού, σε μια προσπάθεια να τονώσει τα καταρρακωμένα πολιτικά χαρακτηριστικά της.

Ο υπαρχηγός, Χ. Παππάς και το πρωτοπαλίκαρο του φυρερίσκου Γ. Λαγός κατέθεσαν από το κελί ερωτήσεις στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για την υποβολή των οποίων όμως, χρειάστηκε να βεβαιώσει ο διευθυντής του καταστήματος, την γνησιότητα της υπογραφής τους.

Ο δεύτερος, διαμαρτύρεται στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, ότι σε αντίθεση με άλλους κρατούμενους για τους οποίους δεν τίθεται σχετικό θέμα, στους βουλευτές της Χ.Α δεν επιτρέπεται να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στα κελιά τους.

Καταγγέλλει δε τις σωφρονιστικές αρχές και την Διεύθυνση για την άρνησή τους να στέρξουν στο αίτημα των τριών εγκλείστων της οργάνωσης να υψώσουν το εθνικό σύμβολο.

Με τη δεύτερη ερώτησή του, ζητά εξηγήσεις όχι για τα βαράκια που όπως γράφηκε του λείπουν στη φυλακή, αλλά…για τις «νέες απολύσεις που ζητά η τρόϊκα»!

Η τρίτη ερώτηση, από την ομάδα Κορυδαλλού της οργάνωσης, στην οποία επίσης επισυνάπτεται βεβαίωση για το γνήσιο της υπογραφής, υποβλήθηκε από τον υπαρχηγό Χ. Παππά και απευθύνεται προς τον Υπ. Εξωτερικών, Β. Βενιζέλο τον οποίον καλεί να πάρει θέση για τις φήμες περί αναγνώρισης του Κοσσόβου, ενώ η τέταρτη πάλι από τον ίδιο, αφορά στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης!

Ποια τύχη θα έχουν οι ερωτήσεις; Το πιθανότερο, όπως έλεγαν στη Βουλή, είναι να ματαιωθούν, με την στερεότυπη εξήγηση… «λόγω κωλύματος βουλευτή»…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:48