search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Μ. Κακογιάννης ο Larry Carlton

21.10.2013 10:03
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Μ. Κακογιάννης ο Larry Carlton - Media

Το guitarfor με μεγάλη χαρά παρουσιάζει έναν κορυφαίο μουσικό και κιθαρίστα!

Το guitarfor με μεγάλη χαρά παρουσιάζει έναν κορυφαίο μουσικό και κιθαρίστα!
 
Με δεκαεννέα υποψηφιότητες και τέσσερις φορές νικητής των Grammy Award, ο Larry Carlton, έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση στις 22 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Μ. Κακογιάννης. Πρόκειται για μια εντελώς ξεχωριστή βραδιά, όπου η ηλεκτρική κιθάρα συναντά έναν από τους κορυφαίους εκφραστές της!
 
Ο Larry Carlton καθιερώθηκε από την πρώτη του κιόλας ηχογράφηση: ”A Little Help From My Friends”.
 
Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι Steely Dan, Joni Mitchell, Michael Jackson, Sammy Davis Jr, Herb Alpert, Quincy Jones, Bobby Bland, Dolly Parton, Linda Ronstadt και κυριολεκτικά με δεκάδες άλλους. Συμμετείχε στους Crusadersκαι στη συνέχεια έπαιξε με την πολυβραβευμένη jazz μπάντα Fourplay.
 
Με 30 albums στο ενεργητικό του και έχοντας συμμετοχή σε περισσότερους από 100 δίσκους που έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ο Larry Carlton έχει ορίσει ένα πρότυπο για την τέχνη της ηλεκτρικής κιθάρας που εκτείνεται σε τρεις δεκαετίες. Στην πρώτη εμφάνιση του στη χώρα μας θα κάνει μια αναδρομή στην πλούσια πορεία του, μέσα από χαρακτηριστικές στιγμές της διαδρομής του, καταθέτοντας έτσι δείγματα της απαράμιλλης δεξιοτεχνίας του και της υψηλής κλάσης του.
 
Ελάτε μαζί μας σε μια βραδιά κιθάρας με έναν κορυφαίο μουσικό του είδους. Για τους λάτρεις της κιθάρας και της καλής μουσικής εν γένει.
 
Τρίτη 22 Οκτωβρίου – 20:00
 
Εισιτήρια προς  25 ευρώ θα διατίθενται από τα ταμεία του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 – 14:00, www.mcf.gr και στα καταστήματα public.
 
Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, Πειραιώς 206 Ταύρος, Τηλ.: 210 3418 550
 
Πληροφορίες: [email protected],[email protected]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51