search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Όταν ο Παπαδημούλης από συμπαρουσιαστής έγινε κατήγορος του Σεραφείμ Κοτρώτσου (Video)

22.11.2013 17:17
Παπαδημούλης: «Ο Σαμαράς εκλιπαρεί τη Μέρκελ να του χαλαρώσει τη θηλιά» (Video) - Media

Απερίγραπτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες κατά την παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου όταν στην αίθουσα μπήκαν απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις».

 
Απερίγραπτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες κατά την παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου όταν στην αίθουσα μπήκαν απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος κατά το παρελθόν, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού.
 
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έκαναν έφοδο στην εκδήλωση, προπηλάκισαν φραστικά τον ίδιο αλλά και τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και ανάγκασαν τους περισσότερους να αποχωρήσουν ενώ διεκόπη η παρουσίαση βιβλίου.
 
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι τά'βαλαν κυρίως με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο πάνελ και στην αίθουσα. Αποκάλεσαν «αλήτη» τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου.
 
«Πού πας; Ολο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι εδώ» φώναξαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη,
Ο κ. Κοτρώτσος, αποδοκιμαζόμενος από τους εργαζομένους, πήρε το μικρόφωνο και επιχείρησε να εξηγήσει ενώπιον απλήρωτων εργαζομένων, κοινού και τηλεοπτικών συνεργείων γιατί έκλεισε η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» και γιατί έμειναν απλήρωτοι οι άνθρωποι.
 
Όταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Παπαδημούλη να πάρει το λόγο όλοι έμειναν άφωνοι ακούγοντάς τον, σε λίγα δευτερόλεπτα, από συμπαρουσιαστής του βιβλίου να μεταμορφώνεται σε κατήγορο του Σεραφείμ Κοτρώτσου και να τον «αδειάζει» με τον πιο ωμό τρόπο προκειμένου να γίνει αρεστός στους απλήρωτους εργαζόμενους που έκαναν έφοδο.

«Σε τέτοιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ, είμαστε με τους εργαζομένους. Θεωρούμε απαράδεκτο σε ανθρώπους που προσέφεραν εργασία να μην πληρώνονται. Σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στη Βουλή και να πάμε μαζί σας στην Επιθεώρηση Εργασίας για όποιες εκκρεμότητες έχετε με τον εργοδότη Κοτρώτσο. Είμαστε μαζί σας και χαιρετίζουμε και την παρέμβασή σας εδώ» είπε ο Δημήτρης Παπημούλης, χαιρετίζοντας ουσιαστικά την διάλυση της εκδήλωσης. (Η παρέμβασή του στο 4:45 του βίντεο)
 
Aμέσως μόλις έκλεισε την παρέμβασή του έκλεισε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πάνελ!


 
Αυτό είναι το φέιγ βολάν που πέταξαν οι εργαζόμενοι στην εκδήλωση:

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50