18/10/2019 18:34:14

Εντός και εκτός ο Τατσόπουλος

Εντός και εκτός ο Τατσόπουλος - Media
 
«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν διώχνουμε κανέναν, ούτε διαγράφουμε, αλλά δεν κρατάμε και κανέναν με το ζόρι». Αυτό δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος της συνεδρίασης του προεδρείου της ΚΟ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κουμουνδούρου, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν υπάρχει αποδοχή της παραίτησης Τατστόπουλου, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.
 
Το προεδρείο της ΚΟ θα εκδώσει από στιγμή σε στιγμή ανακοίνωση αποδοκιμασίας για τον Πέτρο Τατσόπουλο αλλά το θέμα δεν φαίνεται να κλείνει εδώ. Εκτός από κατ΄ ιδίαν συνάντηση που αναμένεται να γίνει μεταξύ του προέδρου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα θα ξανασυζητηθεί κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης σύσκεψης της ΚΟ την ερχόμενη Τρίτη.
 
Αν και το κλίμα είναι βαρύ στο κόμμα για τον Πέτρο Τατσόπουλο, όπως μετέφερε σε δηλώσεις του το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης, στην απόφαση του προεδρείου να μην ληφθεί οριστική απόφαση σήμερα και να γίνει προσπάθεια να εξευρεθεί μια διέξοδος συνεκτιμήθηκε η συγκυρία και η απροθυμία της ηγεσίας να δώσει διαστάσεις σε ένα τέτοιο θέμα με κίνδυνο την εσωστρέφεια και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα επίμαχα πολιτικά ζητήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.