search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Το είδαμε κι αυτό! Στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στη Ρωσία

21.01.2014 06:48
Το είδαμε κι αυτό! Στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στη Ρωσία - Media

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να αναπτύξουν αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις για να ενισχύσουν τη Ρωσία στη διασφάλιση της διεξαγωγής των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο τη Δευτέρα.
 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να αναπτύξουν αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των δύο πλοίων που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα, για να ενισχύσουν τη Ρωσία στη διασφάλιση της διεξαγωγής των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο τη Δευτέρα.
 
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν την πλήρη υποστήριξή τους προς τη ρωσική κυβέρνηση για την προετοιμασία της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ναύαρχος Τζον Κίρμπι.
 
Η προσφορά υπηρεσιών της Ουάσιγκτον είχε ήδη γίνει και στις 4 Ιανουαρίου από τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Τσακ Χάγκελ κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου. Η Μόσχα σε εκείνο το πρωτογενές στάδιο δεν είχε αντιδράσει.
 
Η Ουάσιγκτον ταυτόχρονα «έβγαλε» και ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες που θα ήθελαν να πάνε στο Σότσι για να παρακολουθήσουν τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:45