17/01/2019 01:50:03

Το ριάλιτι των εξεταστικών και οι ευθύνες της Δικαιοσύνης

Το ριάλιτι των  εξεταστικών και οι ευθύνες της Δικαιοσύνης - Media

Παρακολουθούμε τα απίστευτα καραγκιοζιλίκια στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής για τα σκάνδαλα του Βατοπεδίου και της Siemens, όπου τα δυο μεγάλα κόμματα προσπαθούν να δώσουν τον μουντζούρη το ένα στο άλλο, μετατρέποντας τη Βουλή σε ριάλιτι επικοινωνίας.

Προφανώς αυτό δεν βοηθάει στην διερεύνηση των σκανδάλων για την ανάδειξη των ενόχων. Όμως, δυστυχώς, αυτές οι υποθέσεις εδώ και καιρό δεν έχουν ξεκαθαριστεί, κυρίως εξαιτίας των καθυστερήσεων από πλευράς της Δικαιοσύνης.

Από την μια, ο ανακριτής Ζαγοριανός πήγε πίσω την έρευνα με παλινωδίες, σκοπιμότητες και λάθος δικονομικές  παρεμβάσεις, από την άλλη, η προηγούμενη ηγεσία της Δικαιοσύνης κινήθηκε με κομματική λογική φρενάροντας τις προσπάθειες πολλών παραγόντων (βουλευτές, ΜΜΕ) να ριχτεί φως στην υπόθεση. Αποτέλεσμα; Δυο χρόνια και πλέον η υπόθεση Siemens «σέρνεται» στα γρανάζια της Δικαιοσύνης και επί ένα χρόνο στο Βατοπέδι ανακυκλώνονται οι πρώτες αποκαλύψεις.

Τώρα είναι η ευκαιρία, για τη  Δικαιοσύνη και τα πολιτικά κόμματα  να αποφασίσουν να βάλουν τέλος σε αυτή την κωμωδία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.