search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Το CV του Σταύρου Θεοδωράκη

26.02.2014 15:48
Το CV του Σταύρου Θεοδωράκη - Media

Αιφνιδιαστικά έκανε την είσοδό του στην πολιτική σκηνή της χώρας ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με την ίδρυση του κόμματος «Ποτάμι».

 
Αιφνιδιαστικά έκανε την είσοδό του στην πολιτική σκηνή της χώρας ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με την ίδρυση του κόμματος «Ποτάμι», δηλώνοντας ότι δεν θα κατεβεί ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές και πως θα εγκαταλείψει το λειτούργημά του. 
 
Γεννήθηκε το 1963 στο χωριό Δραπανιάς Χανίων και μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αττικής.
 
Ξεκίνησε την δημοσιογραφία το 1984. Έχει δουλέψει από τον «902 Αριστερά στα FM» μέχρι το ραδιόφωνο του Σκάι. Και από την  «Μεσημβρινή» μέχρι την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».
 
Για δυο χρόνια (1985-1987) ασχολήθηκε με την επιμόρφωση των Ρομ (τσιγγάνων ή γύφτων).
 
Έχει εκδώσει 3 βιβλία από τον «Ποταμό»: «Εξομολογήσεις Πρωταγωνιστών», «Οι άνθρωποι μου», «Αυτό που ζούμε» (με σκίτσα του Δημήτρη Χαντζόπουλου).
Το 2000 ξεκίνησε τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» στην ΝΕΤ και από το 2006 τους συνεχίζει στο Mega. Παράλληλα κάθε Σάββατο παρουσιάζει στα «Νέα» τους «άλλους Πρωταγωνιστές».
 
Η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος λέγεται topotami.gr. Την Τρίτη ο Σ. Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων στις ευρωεκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01