search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:30
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν σφυρίζει κλέφτικα

04.03.2014 10:24
ΟΑΣΕ: Ο Ερντογάν «έβαλε χέρι» στα κρατικά ταμεία για την προεκλογική του εκστρατεία - Media

Στη χώρα μας οι παραδοξότητες συγκροτούν τον κανόνα. Έχοντας πάντα δίκιο και με την απάντηση στην άκρη της γλώσσας, δεν ακούμε παρά μόνο… παραμιλάμε.

Στη χώρα μας οι παραδοξότητες συγκροτούν τον κανόνα. Έχοντας πάντα δίκιο και με την απάντηση στην άκρη της γλώσσας, δεν ακούμε παρά μόνο… παραμιλάμε. Επίσης, δεν θυμόμαστε. Για αυτό που ξελαρυγγιαζόμασταν χθες, σήμερα δεν έχουμε ιδέα, δεν θυμόμαστε. Ζούμε με τη φράση στο στόμα κι έπειτα αμνησία και αμνηστία. Έτσι πράττουμε με τους πολιτικούς που, αφού τους καθυβρίσουμε την ημέρα των εκλογών, τρέχουμε πρόθυμα σαν δέσμιοι μιας ψυχογενούς σχέσης να τους υπερψηφίσουμε με την ευχάριστη και εποικοδομητική προοπτική να τους ξαναβρίσουμε. Αλλά αυτά λίγη σημασία έχουν. Τελευταία, παράλληλα με τα γεγονότα της Ουκρανίας που είναι ιδιαίτερα σοβαρά για όλους μας, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στη γείτονα χώρα. Άραγε, ποιος από εμάς θυμάται όλους εκείνους τους ρηξικέλευθους αναλυτές τουρκολόγους που εξυμνούσαν τις ηγετικές ικανότητες του Τούρκου πρωθυπουργού; Ποιος δεν θυμάται τον λιβανωτό για την αξία του, τον δυναμισμό του, τις ικανότητές του; Ποιος δεν θυμάται αυτόν τον πρωθυπουργό, που σήμερα όλη η τουρκική Βουλή αποκαλεί κλέφτη, όταν ειρωνευόταν τη χώρα μας για την κρίση και έβρισκε εδώ ευήκοα ώτα που συνέκριναν τη θέση και το επίπεδο ζωής της Ελλάδας με αυτά της γείτονος; Αλλά όλα αυτά περνούν δίχως σημασία. Η βλακεία στη χώρα μας, αντί να τιμωρείται, επιβραβεύεται. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26