search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: «Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέγραψε θετικά αποτελέσματα» (Video)

19.05.2014 05:51
Κουτσούμπας: «Η Λαϊκή Συσπείρωση κατέγραψε θετικά αποτελέσματα» (Video) - Media

Για θετικό και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για τα ποσοστά που κατέγραψε το Κομουνιστικό Κόμμα στις 13 περιφέρειες και σε όλους τους δήμους της χώρας.

Για θετικό και ελπιδοφόρο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για τα ποσοστά που κατέγραψε το Κομουνιστικό Κόμμα στις 13 περιφέρειες και σε όλους τους δήμους της χώρας.
 
«Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ, συμπορεύτηκαν μαζί του, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το ΚΚΕ σε όλη τη χώρα σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες. Καλούμε όλες και όλους με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή την εβδομάδα σπίτι το σπίτι, χώρο δουλειάς και γειτονιά, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την άλλη Κυριακή, στις ευρωεκλογές» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.
 
«Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις περιφέρειες συγκεντρώνουν το 9% των ψήφων. Αυτή η τάση, περισσότερο ή λιγότερο, διαφαίνεται και στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους όλης της επικράτειας, όπου κατέγραψαν μια σημαντική παρουσία σε όλους τους δήμους, που κυμαίνεται από παρουσία με εκατοντάδες δημοτικούς συμβούλους στα δημοτικά συμβούλια και φτάνει μέχρι και τη διεκδίκηση της πλειοψηφίας των δημοτικών διοικήσεων στο β' γύρο. Θεωρούμε ιδιαίτερα αρνητικό το σχετικά ακόμα υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή μόνο στο Δήμο Αθήνας και στην Περιφέρεια Αττικής. Την άλλη Κυριακή είναι ο δεύτερος γύρος των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. Σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να είμαστε στο δεύτερο γύρο. Όπως στην Πάτρα, στην Πετρούπολη, στην Ικαρία και αλλού – δεν έχουν βγει ακόμα τα τελικά αποτελέσματα» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και τους νέους που απείχαν, δεν πήγαν να ψηφίσουν σήμερα για διάφορους λόγους, άλλους που θέλουν να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική και ψήφισαν διάφορα άλλα κόμματα και συνδυασμούς, να διευρύνουν στο δεύτερο γύρο τη δυναμική που δημιουργήθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις που η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στο β' γύρο σε δήμους, καθώς και ενισχύοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50