search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Πολιτικοί για επιθεώρηση

04.06.2014 16:55
Πολιτικοί για επιθεώρηση - Media

Πήραν το μήνυμα οι άνθρωποι…

Πήραν το μήνυμα οι άνθρωποι…

Θα λύσουν λέει όλα τα προβλήματα της χώρας με τον ανασχηματισμό!!! Δηλαδή θα αλλάξει ο Μανωλίος και θα βάλει τα ρούχα αλλιώς…Άντε το πολύ πολύ να καταφέρει ο Μπένι να χώσει περισσότερους δικούς του στην Κυβέρνηση, ώστε να φαίνεται ως κουμανταδόρος!!! Διότι εδώ που τα λέμε παρά το μέγεθος του ούτε με φακό δεν φαίνεται!!!

Παρά ταύτα ο Πρωθυπουργός της χώρας ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει με την ησυχία του! Στο άκουσμα και μόνον της λέξης ανασχηματισμός… Άστραψε και βρόντηξε  ο Σόιμπλε « Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει …Στο πυρ το εξώτερο θα σας στείλω. Να γυρίσετε στην δραχμή ρε », τους είπε!!!

Σου λέει ο άνθρωπος, εμένα δεν με νοιάζει για μηνύματα ή άλλα κόλπα; Για να θέλετε να πειράξετε τον «φίλο» Στουρνάρα, έχετε στο μυαλό σας να χαλαρώσετε τα μέτρα που επιβάλω…!!!  Δηλαδή επί της ουσίας βέβαια δεν τον νοιάζει για το συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά για το γεγονός ότι έχει ένα υπάκουο άνθρωπο σε θέση κλειδί, για να μπορεί να κόβει και να ράβει καθώς του καπνίσει!!!
 
Με τούτα και με κείνα την άκουσε κανονικά ο Σαμαράς και είπε πιο μήνυμα του λαού… Εδώ έχουμε το μήνυμα του Master Σόιμπλε… Για τέτοια είμαστε τώρα;
Έτσι πουρνό πουρνό πήρε τηλέφωνο το καλό παιδί Γιάννη Στουρνάρα και του είπε να κοιτάξει να συμβιβάσει τα πράγματα!!!

Ο Γιάννης το έπιασε το νόημα και βγαίνοντας έξω στους δημοσιογράφους τους τόνισε, ότι με τον Αντώνη μίλησαν για τα προαπαιτούμενα!!!  Το έκλεισε δηλαδή πονηρά το μάτι!!!

Και αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις ο Χερ Σόιμπλε τα γύρισε… Μα ρε παιδιά γιατί ανησυχήσατε έτσι, δεν είπα και κάτι καινούργιο, ούτε έθεσα θέμα παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, αυτό το ερώτημα έχει απαντηθεί από την ίδια τη χώρα!!!
Είναι για γέλια η κατάσταση !!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:51