search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Αγωνία για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ

12.06.2014 15:09
Αγωνία για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ - Media

Δύο είναι τα σενάρια για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

 
Δύο είναι τα σενάρια για τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Π", εκτός από την πρόταση Λοβέρδου, που βασίζεται στην αντίστοιχη του πρώην υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, για ενδοϊδρυματική κινητικότητα 783 υπαλλήλων και την διαϊδρυματική κινητικότητα άλλων 102, το επικρατέστερο πλάνο αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι η παράταση της διαθεσιμόητας των 350 διοικητικών υπαλλήλων των οποίων οι κατηγορίες έχουν καταργηθεί και την Κυριακή απολύονται.
 
Στη συνέχεια θα αξιολογηθούν οι οργανισμοί που είχαν στείλει τα πανεπιστήμια στον Κ. Αρβανιτόπουλο, πριν τον διαδεχθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, και θα αποφασιστεί τότε τι θα γίνει με το μέλλον τους.
 
Νωρίτερα το πρωί υπήρξε συνάντηση του Αβδρέα Λοβέρδου με το Σαμαρά, με τον νέο υπουργό να επιμένει στην πρόταση που πατάει πάνω στη πρόταση Αρβανιτόπουλου.
 
Να σημειωθεί ότι για τους υπόλοιπους, με βάση τους οργανισμούς, καλούνται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου να αξιολογηθούν εκ νέου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09