search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Κινούμενη φωτογραφική έκθεση από τον ΟΑΣΑ

24.06.2014 09:07
Κινούμενη φωτογραφική έκθεση από τον ΟΑΣΑ - Media

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας διοργανώνοντας την πρώτη κινούμενη φωτογραφική έκθεση της πόλης.

 
Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας διοργανώνοντας την πρώτη κινούμενη φωτογραφική έκθεση της πόλης.
 
Έχει ξεκινήσει μέσω facebook έναν θεματικό φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο «Είσαι Μέσα;». Καλεί όχι μόνο τους επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και το επιβατικό κοινό να δουν τις αστικές συγκοινωνίες με άλλη ματιά να εμπνευστούν και να τις φωτογραφίσουν, να αναδείξουν τα μέσα μεταφοράς ως κομμάτι του σύγχρονου αστικού τοπίου μέσα από μια καλλιτεχνική διάσταση. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από την Καλλιτεχνική Επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελείται από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος Ηλία Χατζηχριστοδούλου και θα βραβευθούν 15 συμμετοχές.
 
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν για τουλάχιστον ένα μήνα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε διαφημιστικές θέσεις, σε συρμό, σταθμούς και οθόνες των μέσων σταθερής τροχιάς (μετρό-τραμ), καθώς και σε οχήματα του οδικού συγκοινωνιακού δικτύου (λεωφορεία- τρόλεϊ).
 
Οι βραβευθέντες θα κερδίσουν επίσης:
5 κινητάτηλέφωνα Samsung Galaxy S5
5 tablet Samsung Galaxy Note 10.01 2014 edition
5 ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου).
 
Το κοινό έχει τη δυνατότητα να κάνει like στις αγαπημένες του φωτογραφίες λαμβάνοντας μέρος σε κλήρωση για πλούσια δώρα:
 
3 φωτογραφικές μηχανές Samsung NX Mini.
10 μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου).
Διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
 
Η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, καθώς αποδείχθηκε ότι τα μέσα μεταφοράς είναι αγαπημένο φωτογραφικό θέμα για τους επιβάτες.
 
Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω ειδικού application στο Facebook στη σελίδα www.facebook.com/eisaimesa.oasa και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου, δηλαδή θα πρέπει να βιαστείτε.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:03