14/12/2019 04:10:11

Κινούμενη φωτογραφική έκθεση από τον ΟΑΣΑ

Κινούμενη φωτογραφική έκθεση από τον ΟΑΣΑ - Media
 
Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία πήρε Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας διοργανώνοντας την πρώτη κινούμενη φωτογραφική έκθεση της πόλης.
 
Έχει ξεκινήσει μέσω facebook έναν θεματικό φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο «Είσαι Μέσα;». Καλεί όχι μόνο τους επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και το επιβατικό κοινό να δουν τις αστικές συγκοινωνίες με άλλη ματιά να εμπνευστούν και να τις φωτογραφίσουν, να αναδείξουν τα μέσα μεταφοράς ως κομμάτι του σύγχρονου αστικού τοπίου μέσα από μια καλλιτεχνική διάσταση. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από την Καλλιτεχνική Επιτροπή του διαγωνισμού, που αποτελείται από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος Ηλία Χατζηχριστοδούλου και θα βραβευθούν 15 συμμετοχές.
 
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες θα εκτεθούν για τουλάχιστον ένα μήνα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε διαφημιστικές θέσεις, σε συρμό, σταθμούς και οθόνες των μέσων σταθερής τροχιάς (μετρό-τραμ), καθώς και σε οχήματα του οδικού συγκοινωνιακού δικτύου (λεωφορεία- τρόλεϊ).
 
Οι βραβευθέντες θα κερδίσουν επίσης:
5 κινητάτηλέφωνα Samsung Galaxy S5
5 tablet Samsung Galaxy Note 10.01 2014 edition
5 ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου).
 
Το κοινό έχει τη δυνατότητα να κάνει like στις αγαπημένες του φωτογραφίες λαμβάνοντας μέρος σε κλήρωση για πλούσια δώρα:
 
3 φωτογραφικές μηχανές Samsung NX Mini.
10 μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – ΟΣΥ (λεωφορεία & τρόλεϊ) και ΣΤΑΣΥ (τραμ, ηλεκτρικός, μετρό έως το σταθμό Κορωπίου).
Διπλές προσκλήσεις για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
 
Η ανταπόκριση του κοινού είναι μεγάλη, καθώς αποδείχθηκε ότι τα μέσα μεταφοράς είναι αγαπημένο φωτογραφικό θέμα για τους επιβάτες.
 
Ο διαγωνισμός διεξάγεται μέσω ειδικού application στο Facebook στη σελίδα www.facebook.com/eisaimesa.oasa και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου, δηλαδή θα πρέπει να βιαστείτε.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.