search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:47
MENU CLOSE

Απολαυστικές οδηγίες για την …κατασκευή μιας Pop επιτυχίας (Video)

28.06.2014 09:46
Απολαυστικές οδηγίες για την …κατασκευή μιας Pop επιτυχίας (Video) - Media

Για να «κατασκευάσετε» ένα πετυχημένο Pop τραγούδι, δεν χρειάζονται και πολλές μουσικές γνώσεις. Δείτε τις οδηγίες που δίνει ο κωμικός Brett Domino  και απολαύστε το αποτέλεσμα.

Για να «κατασκευάσετε» ένα πετυχημένο Pop τραγούδι, δεν χρειάζονται και πολλές μουσικές γνώσεις. Δείτε τις οδηγίες που δίνει ο κωμικός Brett Domino  και απολαύστε το αποτέλεσμα.
 
Αρχικά χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα μουσικό όργανο που δεν γνωρίζετε πολλά γι αυτό, ο ήχος του δεν είναι πολύ γνωστός και μην αγχώνεστε δεν απαιτείται να ξέρετε και πως χρησιμοποιείται!
 
Χρειαζόμαστε έναν εύκολο ρυθμό και μία καλή φράση η οποία θα επαναλαμβάνεται. Μπορούμε εύκολα να ψάξουμε για τέτοιες φράσεις στο google, με ερώτημα αναζήτησης κάτι σχετικό με το sex, sexy κλπ.
 
Πολλοί λένε ότι οι στίχοι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για το τραγούδι, αλλά κάνουν λάθος. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, αρκεί στο ρεφρέν να επαναλαμβάνεται διαρκώς η sexy φράση. Για πιο σίγουρη επιτυχία μπορεί το τραγούδι να απευθύνεται στην πιο sexy γυναίκα αυτής της περιόδου. Πάλι με μία αναζήτηση στο google και αυτό το ερώτημα μπορεί εύκολα να απαντηθεί.
 
Τώρα, εάν μπουν όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, έχουμε μία εγγυημένη Pop επιτυχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:46