search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Ο εισβολέας γλίτωσε με πρόστιμο επειδή εκτέλεσε φάουλ «αλα Μπέκαμ» (Video)

01.09.2014 17:06
Ο εισβολέας γλίτωσε με πρόστιμο επειδή εκτέλεσε φάουλ «αλα Μπέκαμ» (Video) - Media

Ο κόσμος αποθέωσε τον νεαρό, που αφού διέσχισε όλο το γήπεδο, αν και τον κυνηγούσαν οι άνδρες ασφαλείας, κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία, ενώ όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε είχε πιει 6 μπύρες.

Η στιγμή που ο 22χρονος Τζόρνταν Ντουν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσε φάουλ που είχε κερδίσει η Τότεναμ, στον αγώνα της 16ης Αυγούστου με τη Γουέστ Χαμ, ήταν από τα top στιγμιότυπα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στην Αγγλία.
 
Ο κόσμος αποθέωσε τον νεαρό, που αφού διέσχισε όλο το γήπεδο, αν και τον κυνηγούσαν οι άνδρες ασφαλείας, κατάφερε να στείλει τη μπάλα προς την εστία, ενώ όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε είχε πιει 6 μπύρες.
 
Εξ ίσου αποθεωτικός για τον Ντουν, ήταν ο δικαστής, που τον… επαίνεσε για την «αλα Μπέκαμ» εκτέλεση του φάουλ και τον τιμώρησε μόνον με πρόστιμο. Ιδού πώς περιέγραψε το… αδίκημα του νεαρού ο Άγγλος δικαστής.  
 
«Το απόγευμα της 16ης Αυγούστου, περίπου 35.000 φίλαθλοι πλήρωσαν για να δουν 22 άντρες με σορτσάκι να κλωτσούν μια μπάλα για 90 λεπτά. Αυτοί πληρώνονται για να διασκεδάσουν το πλήθος. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι, ένας νεαρός με καρό πουκάμισο και κόκκινα παπούτσια μπήκε στο γήπεδο. Αυτός ήσουν εσύ και αυτό που έκανες ήταν αδίκημα.
 
Στη συνέχεια, έτρεξες περίπου 40 μέτρα, ενώ σε κυνηγούσαν οι άντρες της ασφάλειας, ένας από αυτούς μάλιστα έπεσε. Εκείνη την ώρα η Τότεναμ ήταν έτοιμη να χτυπήσει ένα φάουλ, το οποίο τελικά χτύπησες εσύ. Για να είμαι ειλικρινής, αν και ήσουν κουρασμένος μετά το τρέξιμο, ενώ είχες πιει και αλκοόλ και το τζιν σου ήταν στενό, για να το πω απλά, "το έκανες όπως ο Μπέκαμ"» είπε ο δικαστής, αφήνοντας εμβρόντητο το ακροατήριο! 

Και κατέληξε: «Για να πω την αλήθεια, ο επαγγελματίας που το χτύπησε στη συνέχεια, δεν το έκανε καλύτερα από εσένα»!
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλο το σκηνικό και συγκρίνετε την εκτέλεση φάουλ του Ντουν, με την… κανονική που ακολούθησε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:30