search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Παράλογη υπερφορολόγηση ο ΕΝΦΙΑ

03.09.2014 10:17
Μπακογιάννη: Εικονική πραγματικότητα οι εξαγγελίες Τσίπρα - Media

Για αποτυχία στην επικοινωνιακή διαχείριση των συζητήσεων στο Παρίσι μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «δεν θέλω να κρίνω το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένο». Η πρώην υπουργός χαρακτήρισε παράλογη φορολογία τον ΕΝΦΙΑ.
 

Για αποτυχία στην επικοινωνιακή διαχείριση των συζητήσεων στο Παρίσι μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «δεν θέλω να κρίνω το επικοινωνιακό κομμάτι γιατί δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένο». Η πρώην υπουργός χαρακτήρισε παράλογη φορολογία τον ΕΝΦΙΑ.
 
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή της στον Αθήνα 984, επανέλαβε την διαφωνία της για τον ΕΝΦΙΑ τονίζοντας ότι είναι μία αποτυχημένη προσπάθεια υπερφορολόγησης και πρόσθεσε ότι ο ΕΝΦΙΑ «έχει προβλήματα σύλληψης και προβλήματα εφαρμογής» και χαρακτήρισε λανθασμένη την αρχική ιδέα. «Υπάρχει φορολογία στα πλαίσιο της λογικής και φορολογία στα πλαίσια του παραλόγου και ο ΕΝΦΙΑ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44