search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26
MENU CLOSE

H Άσλεϊ Γκράχαμ επιδεικνύει περήφανη τα κάλλη της (Photos)

04.05.2017 08:18
H Άσλεϊ Γκράχαμ επιδεικνύει περήφανη τα κάλλη της (Photos) - Media

 

Ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες θέλησε να δώσει η Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία υποστηρίζει ότι κάθε γυναίκα είναι ανάγκη να αγαπά το σώμα της ακόμα και με τις ατέλειές του. Το διάσημο plus size μοντέλο πόζαρε απέναντι στον φακό του περιοδικού V, πραγματοποιώντας μια γυμνή φωτογράφιση κατά την οποία η κυτταρίτιδα και οι ατέλειες του σώματός της είναι εμφανέστατες.

Σκοπός της είναι να αποδείξει ότι αγαπά το σώμα της παρά το γεγονός ότι δεν είναι τέλειο και μάλιστα, παροτρύνει και τις υπόλοιπες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Η 29χρονη υποστήριξε ότι η περίοδος που ήρθε για πρώτη φορά «αντιμέτωπη» με την κυτταρίτιδα ήταν στην προεφηβεία της.

«Θυμάμαι τα πρώτα σημάδια κυτταρίτιδας, στο γυμνάσιο. Θυμάμαι να λέω στη μαμά μου: “Δεν είναι αηδιαστικό; Είναι τόσο άσχημο.” Τότε κατέβασε το παντελόνι της και μου είπε: Κοίτα, έχω και εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι αυτή η αντίδραση της μητέρας της συνετέλεσε καθοριστικά, ώστε να μην παγιδευτεί σε οποιοδήποτε αίσθημα ντροπής αναφορικά με το σώμα της. «Με κοίταξε και έπειτα γύρισε αλλού τα μάτια της. Δεν μου είπε αν αυτό είναι όμορφο ή άσχημο. Απλώς, μου έκανε σαφές ότι είναι κάτι που δεν έχει τόση σημασία» πρόσθεσε.

Το μοντέλο δήλωσε ότι χρωστά ευγνωμοσύνη στη μητέρα της, καθώς είναι η γυναίκα που της δίδαξε τον τρόπο που μπορεί να έχει υγιή εικόνα του εαυτού της και του σώματός της, ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί ότι η μητέρα της αποτελεί το πρότυπό της.

«Σήμερα έχω δύο πρότυπα. Ένα από αυτά είναι η μαμά μου. Βλέποντας πόσο ευτυχισμένη έχει υπάρξει στη ζωή και πως χειρίζεται κάθε κατάσταση, νιώθω ότι είναι μια γυναίκα που έχει ακεραιότητα και αξιοπρέπεια και ήταν ευγενική και γενναιόδωρη στους ανθρώπους γύρω της», είπε χαρακτηριστικά η Γκράχαμ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26