search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet από το μεσημέρι της Κυριακής

28.09.2014 07:38
Εκτός λειτουργίας το Taxisnet από το μεσημέρι της Κυριακής - Media

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί το Taxisnet λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ.

Εκτός λειτουργίας θα τεθεί το Taxisnet λίγο πριν την λήξη της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ. Η διακοπή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών θα αποκατασταθεί στις 7 το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
          
Συγκεκριμένα, δύο μέρες πριν λήξει η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, εκτός λειτουργίας για 19 συνολικά ώρες θα μείνει το Taxisnet αρχής γενομένης από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, όπως ανακοινώθηκε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
 
Σύμφωνα με αυτήν, «οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών δεν θα είναι διαθέσιμες από την Κυριακή (28-9-2014) στις 12:00 μ.μ. έως τη Δευτέρα (29-9-2014) στις 7:00 π.μ. λόγω προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:44