18/01/2020 15:00:23

Ντινόπουλος για Πάγκαλο: « Έχει το ακαταλόγιστο»

Ντινόπουλος: Η τρόικα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία (Video) - Media
«Είναι γνωστό ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει το ακαταλόγιστο» σχολίασε ο Αργύρης Ντινόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου ότι ο κ. Ντινόπουλος είναι κατά της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και ότι θα πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας.
 
«Ας μου βρει ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος έστω και μία δήλωσή μου ότι είμαι εναντίον της αξιολόγησης και θα πάω μόνος μου στον εισαγγελέα», είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος.
 
 Mιλώντας στον Βήμα fm το πρωί ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει:

«Να τον καλέσει και τον κ. Ντινόπουλο ο εισαγγελέας. Δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς, επειδή είναι υπουργός Εσωτερικών. Τώρα, το πόσο σοβαρό είναι ο υπουργός της κυβέρνησης και μάλιστα Εσωτερικών να μην εφαρμόζει το νόμο που έχει ψηφίσει η κυβερνητική πλειοψηφία, στην οποία ανήκει και ο ίδιος…

Είναι κατά της αξιολόγησης; Ναι, αλλά αυτό είναι η πολιτική της κυβέρνησης! Δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Ντινόπουλου και αντιθέτως χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν κάθε είδους αντιπροσωπευτικά δείγματα του πληθυσμού στη Βουλή και έτσι πρέπει να είναι, γιατί η Βουλή δεν είναι πρυτανείο, αλλά η αξιολόγηση είναι πολιτική της κυβέρνησης στην οποία μετέχει.

Γιατί δεν είπε τότε στον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να πάρει το ΥΠΕΣ, το οποίο είναι κατ' εξοχήν αρμόδιο για τέτοια θέματα, γιατί θα σκοτωθεί με τους συναδέλφους του, επειδή είναι κατά της αξιολόγησης; Διότι δεν θέλει αξιολόγηση, θεωρεί ότι πρέπει να προσλαμβάνονται δημόσιοι υπάλληλοι και να παίρνουν τη σύνταξη στα 65 τους, κάνοντας το καλαμπαλίκι τους. Πηγαίνοντας όποτε θέλουν ή αρρωσταίνοντας όποτε θέλουν…».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.