search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Με στρατιωτικές τιμές οι κηδείες των αδικοχαμένων οπλιτών(ΦΩΤΟ+Video)

08.10.2014 15:28
Με στρατιωτικές τιμές οι κηδείες των αδικοχαμένων οπλιτών(ΦΩΤΟ+Video) - Media

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν οι κηδείες των τριών πεζοναυτών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο πεδίο βολής Γλαφυρών κατά τη διάρκεια άσκησης βαρέων όπλων, όταν έσκασε πυροσωλήνας όλμου.
 

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκαν οι κηδείες των τριών οπλιτών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στο πεδίο βολής Γλαφυρών κατά τη διάρκεια άσκησης βαρέων όπλων, όταν έσκασε πυροσωλήνας όλμου.
 
Η νεκρώσιμος ακολουθία σε κλίμα βουβού πόνου τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου καθώς οι δύο επαγγελματίες οπλίτες, λοχίας Ορφανίδης Γιώργος, 33 ετών και λοχίας Μεζάλας Αναστάσιος 34 ετών, διέμεναν στον Βόλο.

 

Στρατιωτικές τιμές αποδόθηκαν από άγημα Πεζοναυτών, ενώ παραβρέθηκε και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χρ. Μανωλάς καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και των τοπικών αρχών.


 
Όταν τα δύο φέρετρα σκεπασμένα με την γαλανόλευκη βγήκαν από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα, αποτίοντας έτσι τον ύστατο φόρο τιμής στους αδικοχαμένους νέους.
 
Η τελετή για τον 19χρονο οπλίτη θητείας (δεκανέα) Φώτη Ανδρικόπουλο έγινε στα Πετρωτά Αχαΐας.

Πηγή:patrastimes.gr , e-volos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:53