search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:04
MENU CLOSE

Κιλκίς: Συνελήφθφη 52χρονος που έπνιξε τη μητέρα του

27.10.2014 09:09
Κιλκίς: Συνελήφθφη 52χρονος που έπνιξε τη μητέρα του - Media

Συενλήφθη 52χρονος στο δήμο Παιονίας Κιλκίς, ο οποίος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

 
Συενλήφθη 52χρονος στο δήμο Παιονίας Κιλκίς, ο οποίος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την ηλικιωμένη μητέρα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
 
Το έγκλημα διαπράχθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 78χρονη. Ο γιος της, ο οποίος διέμενε σε διπλανό διαμέρισμα, επισκέφθηκε την άτυχη μητέρα του και ύστερα από διαπληκτισμό, έφραξε -σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.- το στόμα και τη μύτη της με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της. 

Λίγο αργότερα, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε την πράξη του.
 
Ο 52χρονος, οδογήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και κατά την προανάκριση φέρεται να υποστήριξε ότι η ηλικιωμένη του μίλησε απαξιωτικά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης νοσηλευόταν κατά το παρελθόν σε ψυχιατρείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50