06/04/2020 18:33:37

Οδ. Βουδούρης: «Δεν υπάρχει κοινή θέση στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές»

Οδ. Βουδούρης: «Δεν υπάρχει κοινή θέση στους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές» - Media

«Δεν υπάρχει κοινή θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, διότι οι αφετηρίες και οι στοχεύσεις μας είναι τελείως διαφορετικές» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ανεξάρτητος βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης αναφορικά με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Ο κ. Βουδούρης σημειώνει ότι ο συντονιστής της Ομάδας των Ανεξαρτήτων βουλευτών Πάρις Μουτσινάς έχει διολισθήσει «προς κυβερνητικές θέσεις, στήριξης στην ουσία αυτής της κυβέρνησης και προσπάθεια αποτροπής των εκλογών. Πραγματικά εκπλήσσομαι και στεναχωριέμαι γιατί βλέπω το φίλο μου τον Πάρι Μουτσινά να προσπαθεί μέσω αυτής της συντονιστικής αρμοδιότητας που του έχουμε εμπιστευθεί να προσπαθεί να περάσει μια γραμμή» τονίζει ο κ. Βουδούρης.
 
Ερωτηθείς αν βλέπει το ενδεχόμενο να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Βουδούρης υπογραμμίζει: «Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, ακούγονται πολλά και προφανώς θα γίνονται διάφορα στο παρασκήνιο, μην είμαστε αφελείς. Η κυβέρνηση προφανώς θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να προσεγγίσει διάφορους βουλευτές και προφανώς από τους ανεξάρτητους. Τώρα έχουμε δει και στο παρελθόν καταστάσεις αντίστοιχες και θα ήταν τελείως αφελές να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και τώρα. Αλλά εν πάση περιπτώσει και να το έχει κάνει, σε προσωπικό επίπεδο είναι αυτονόητο δικαίωμά του, δεν μπορεί όμως να μιλάει εξ ονόματος της κοινοβουλευτικής ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.