search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Βρήκαν γεμιστήρα στο δωμάτιο του Αλβανού κακοποιού στο Μικρολίμανο

25.11.2014 12:04
Βρήκαν γεμιστήρα στο δωμάτιο του Αλβανού κακοποιού στο Μικρολίμανο - Media

Ένα γεμιστήρα καλάσνικοφ και πολλά προσωπικά αντικείμενα του Αλβανού κακοποιού που γάζωσε το μπαρ στο Μικρολίμανο, βρήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.

 
Ένα γεμιστήρα καλάσνικοφ και πολλά προσωπικά αντικείμενα του Αλβανού κακοποιού που γάζωσε το μπαρ στο Μικρολίμανο, βρήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε.
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Αλβανός κακοποιός, πήγε στο ξενοδοχείο την Πέμπτη το βράδυ με δύο ακόμη άτομα και προπλήρωσε για δύο νύχτες, δίνοντας πλαστή ταυτότητα.
 
Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τα δύο αυτά άτομα να είναι οι συνεργοί του το βράδυ της επίθεσης.
 
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία φαίνεται ότι ο κακοποιός, βγήκε από το μαγαζί το μοιραίο βράδυ, πήγε στο ξενοδοχείο πήρε το όπλο και γάζωσε το κατάστημα. Μάλιστα φαίνεται ότι αμέσως μετά το παρ’ ολίγον μακελειό, ο κακοποιός επέστρεψε στο ξενοδοχείο πήρε κάποια προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκε.
 
Νωρίτερα εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ σε περιοχή στη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει σταλεί για εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχετίζεται με το περιστατικό στο Μικρολίμανο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:25