search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Ο Σκουρλέτης «άδειασε» τον Κουρουμπλή για τη διαγραφή του χρέους

03.12.2014 15:48
Ο Σκουρλέτης «άδειασε» τον Κουρουμπλή για τη διαγραφή του χρέους - Media

Σαφείς αποστάσεις από την δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, που έκανε λόγο για μονομερές κούρεμα του χρέους, κράτησε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό realfm.

Σαφείς αποστάσεις από την δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, που έκανε λόγο για μονομερές κούρεμα του χρέους, κράτησε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό realfm.
 
«Και εγώ άκουσα με έκπληξη αυτή την άποψη, διότι δεν την έχω ακούσει ποτέ από τον κ. Κουρουμπλή σε κανένα από τα όργανα που έχουμε βρεθεί. Προφανώς πρόκειται για μια απολύτως προσωπική άποψη» ανέφερε.
 
Διαχωρίζοντας την θέση του ΣΥΡΙΖΑ πάνω σε αυτό το θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου πρόσθεσε: «Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης είναι γνωστή. Σε ό,τι αφορά τις μνημονιακές δεσμεύσεις και τους μνημονιακούς νόμους θα τους ακυρώσουμε μέσα από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Όσον αφορά τα θέματα του χρέους και των δανειακών συμβάσεων όλα αυτά θα μπούνε κάτω από τη βάσανο μια σκληρής διαπραγμάτευσης».

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε φραστική επίθεση σχετικά με τον χειρισμό του θέματος από τον Πρωθυπουργό: «Ο κ. Σαμαράς είχε την ψευδαίσθηση ότι με ικεσίες θα μπορούσε να πετύχει την επιείκεια της τρόικας. Οδηγείται τελικά για άλλη μια φορά σε μια νέα πολιτική ταπείνωση ο ίδιος. Και διαπιστώνει- φαντάζομαι να το έχει καταλάβει- τα αδιέξοδα αυτής της στρατηγικής και της τακτικής που ακολούθησε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Σαμαράς υπήρξε δίγλωσσος, άλλα έλεγε έξω και άλλα μέσα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:55