search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Από αύριο η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

23.12.2014 12:27
Έκτακτο μέρισμα για το πετρέλαιο θέρμανσης σε 9 νομούς της Β. Ελλάδας - Media

Παραμονή Χριστουγέννων θα αρχίσει να εμφανίζεται στους λογαριασμούς των 355.000 δικαιούχων η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης. Το συνολικό ποσό αναμένεται να διαμορφωθεί στα 45-46 εκατομμύρια ευρώ.

 
Παραμονή Χριστουγέννων θα αρχίσει να εμφανίζεται στους λογαριασμούς των 355.000 δικαιούχων η δεύτερη δόση του επιδόματος θέρμανσης. Το συνολικό ποσό αναμένεται να διαμορφωθεί στα 45-46 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει ότι από τις αρχές της φετινής σεζόν το δημόσιο έχει εκταμιεύσει πάνω από 90 εκατ. για αυτό το σκοπό.
 
Ηδη το σύνολο των αιτήσεων είναι πάνω από 820.000, εκ των οποίων περισσότερες από 750.000 έχουν γίνει δεκτές. Βέβαια όσοι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους το τελευταίο διάστημα, θα χρειαστεί να περιμένουν την επόμενη πληρωμή. Επίσης, όσοι από τους δικαιούχους δεν ζήτησαν μέσω της ηλεκτρονικής τους αίτησης να εισπράξουν την προκαταβολή του επιδόματος – αντιστοιχεί στο 25% του συνολικού ποσού – επίσης δεν πρόκειται να εισπράξουν χρήματα.
 
Ειδικότερα  οι 355.000 δικαιούχοι που θα βρουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είναι:
 
– Αυτοί που ζήτησαν προκαταβολή την οποία όμως δεν έχουν εισπράξει στα τέλη Νοεμβρίου οπότε και έγινε η πρώτη καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

– Αυτοί που έχουν ήδη αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης οπότε πλέον πρέπει να τους καταβληθεί το συνολικό ποσό του επιδόματος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05