21/01/2021 03:15:25

Βολές ΚΙΔΗΣΟ κατά ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του Κινήματος - Media
 
Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε ο επικεφαλής του  Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.

Το Κίνημα αναρωτιέται αν αυτή η δήλωση σημαίνει ομολογία συνεργασίας με τους εταίρους, ειδάλλως, κατά το ΚΙΔΗΣΟ, αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για ζητήματα χρηματοδότησης της χώρας.
 
«Ελπίζουμε αυτό να είναι ομολογία ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους για την ασφαλή και οριστική έξοδο από το πρόγραμμα. Διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για βασικά ζητήματα χρηματοδότησης της οικονομίας», αναφέρει στην ανακοίνωση και προσθέτει «ή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον λαό».

Θα μπορούσε να μας πει καθαρά τι θα ήθελε για τη χώρα: Μονομερή πτώχευση με όλη την καταστροφή που αυτό συνεπάγεται;», αναφέρει το κόμμα ΓΑΠ αναφερόμενο στις θέσεις του οικονομολόγου και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρουφάκη.
 
«Ας πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης; Θα είναι μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας;», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.