search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:48
MENU CLOSE

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μέγκαν Φόξ (photos)

15.01.2015 10:03
Το μικροσκοπικό μπικίνι της Μέγκαν Φόξ (photos) - Media

Η 28χρονη Μέγκαν Φόξ, από τις πιο σέξι παρουσίες της showbiz έκανε τατουάζ με το όνομα του άντρα της, Μπράιαν Όστιν Γκρίν, πάνω στη «γραμμή» του μπικίνι.

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της δεν είναι σίγουρα το τατουάζ με το όνομα του άντρα της, αλλά το μικροσκοπικό, αποκαλυπτικό και χαλαρά δεμένο μπικίνι της. Η 28χρονη Μέγκαν Φόξ, από τις πιο σέξι παρουσίες της showbiz δηλώνει κατά καιρούς ερωτευμένη με τον άντρα της, Μπράιαν Όστιν Γκρίν, με τον οποίο έχει δύο παιδιά (μάλιστα μέσα σε δύο χρόνια έκανε και τα δύο). Αλλά δεν τις φτάνουν οι προφορικές δηλώσεις, το έγραψε και πάνω στο απίστευτο σώμα της με καλλιγραφικά γράμματα. Φυσικά δεν είναι το μόνο τατουάζ που έχει. Οι νέες φωτογραφίες τραβήχτηκαν  στη Χαβάΐ, όπου το ζευγάρι απόλαυσε ήλιο και θάλασσα.


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:46