search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Η οικογένεια Λούλη θέλει να αναστηλώσει το γεφύρι της Πλάκας

02.02.2015 15:20
Η οικογένεια Λούλη θέλει να αναστηλώσει το γεφύρι της Πλάκας - Media

Το σύνολο ή μεγάλο μέρος του κόστους της ανακατασκευής του γεφυριού της Πλάκας, θέλει να χρηματοδοτήσει ο αλευροβιομήχανος κ. Λούλης

Το σύνολο ή μεγάλο μέρος του κόστους της ανακατασκευής του γεφυριού της Πλάκας, θέλει να χρηματοδοτήσει ο αλευροβιομήχανος κ. Λούλης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι πρόγονοι του κ. Λούλη ήταν εκείνοι που είχαν χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γεφυριού αυτού δύο φορές.
 
Στο μεταξύ, από την Αθήνα, ο πρόεδρος της εταιρείας «Μύλοι Λούλη ΑΕ», Νικόλαος Κ. Λούλης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζει τη δέσμευση της οικογένειας Λούλη να συμβάλει οικονομικά στην αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας.


 
«Η κατασκευή του γεφυριού της Πλάκας -σήμα κατατεθέν της Ηπείρου- είχε χρηματοδοτηθεί από τους προγόνους μας», αναφέρει ο κ. Λούλης. «Κατά συνέπεια, θεωρούμε ότι είναι ηθική υποχρέωσή μας τόσο απέναντι στην ιστορία της οικογένειάς μας όσο και στην περιοχή απ' όπου ξεκίνησε η επιχειρηματική μας δραστηριότητα, να συμβάλουμε στην αναστήλωσή του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:30