Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤο Τριμελές Πλειομμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση-σκάνδαλο με το ατύχημα του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, επέβαλε «βαριές» σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Το Τριμελές Πλειομμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση-σκάνδαλο με το ατύχημα του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, επέβαλε «βαριές» σε όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Έτσι η απόφαση του δικαστηρίου αναφέρει πως οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου τιμωρούνται με 31 μήνες φυλάκιση, ο Χρήστος Τζέκος με 33 μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ οι ποινές είναι εφέσιμες και έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα.
Για τους δύο μάρτυρες αποφασίστηκε ποινή φυλάκισης. Για τον μεν Μ. Ζωγράφου 15 μήνες και για τον Κ. Σακελλαρίου 7 μήνες. Όσον αφορά τους γιατρούς του ΚΑΤ που κατηγορούνταν για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος, το δικαστήριο αποφάσισε, για τον Π. Βαλιανάτο 7 μήνες φυλάκιση και αντίστοιχα για τον Σ. Ζέρβο 7 μήνες φυλάκιση, τον Π. Μπαλτόπουλο 8 μήνες, τον Ν. Κουνέλη 7 μήνες, τον Γ. Φραγκάκη 7 μήνες, τον Α. Μπελδέκα 6 μήνες και την Β. Μπουκουβάλα 6 μήνες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.