search
ΣΑΒΒΑΤΟ 10.10.2026 13:17
MENU CLOSE

«Aero 4»: Μηχανική βλάβη σε πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Αίγινα-Πειραιάς με 183 επιβάτες

10.10.2026 12:13
catamaran

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό ταχύπλοο καταμαράν «Aero 4», ενώ εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αίγινα προς Πειραιά, με 183 επιβάτες και 12 μέλη πλήρωμα.

Η βλάβη εντοπίστηκε στη δεξιά κύρια μηχανή του πλοίου, το οποίο φέρει σημαία Κύπρου. Παρά το πρόβλημα, το καταμαράν συνεχίζει την πορεία του προς το λιμάνι του Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα.

Το πλήρωμα δεν έχει ζητήσει τη συνδρομή του Λιμενικού, ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.

Διαβάστε επίσης:

Δημογραφική κατάρρευση το πρώτο οκτάμηνο του 2026: Μόλις 43.339 γεννήσεις, αποκαλυπτικοί πίνακες

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 57χρονος με κλεμμένη καραμπίνα – Στην κατοχή του και μικροποσότητα κάνναβης

Οσμή αερίου Γκράβα: Εξειδικευμένος έλεγχος στις σωληνώσεις και αυτοψία από μηχανικούς του ΤΕΕ – Τι αναφέρει ο Δούκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.10.2026 13:11