search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 19:10
MENU CLOSE

Με καχυποψία μας βλέπουν οι Γερμανοί

25.11.2012 22:00

Με θετική διάθεση αλλά και με καχυποψία μας αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί, τουλάχιστον στην πλειονότητά τους …

Με θετική διάθεση αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί – τουλάχιστον στην πλειονότητά τους – την επιλογή της διάσωσης της Ελλάδας με δανεισμό, αλλά αντιμετωπίζουν τη χώρα μας με καχυποψία σε ό,τι αφορά την τήρηση των συμφωνιών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πολιτικού Βαρόμετρου του κρατικού γερμανικού δικτύου ZDF, το 47% των Γερμανών είναι συγκαταβατικό στη διάσωση της Ελλάδας με δανεισμό, αλλά μόλις το 17% πιστεύει ότι η χώρα θα τηρήσει τους συμπεφωνημένους όρους.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 79% εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα εφαρμόσει τις συμφωνίες, ενώ σε ποσοστό 42% οι ερωτώμενοι προτιμούν η Ελλάδα να αφεθεί αβοήθητη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.04.2026 19:07